“Вже готуюся до вступу”: донька-красуня Меладзе зізналась, де наразі живе і чим займається під час війни

Донька Костянтина Меладзе взяла участь в новому сезоні популярного вокального змагання "Голос країни". Дівчина розповіла, де проживає під час війни та чим займається у вільний час

Нещодавно на телеекрани українців повернувся улюблений проєкт, присвячений вокалу. Шанувальники з нетерпінням чекали на легендарну прем’єру. Новий сезон приємно вразив публіку, й відтепер кожного тижня на телеканалі “ТЕТ” будуть транслюватись нові випуски.

Так, у цю неділю українці змогли продивитись першу серію чергового сезону “Голосу країни”. У вокальному змаганні приймала участь підросла донька Костянтина Меладзе Лія – популярного композитора й українського продюсера. Дівчинка була відверта з глядачами й зізналась, чим насправді вона зараз займається і де проживає під час повномасштабної війни в Україні.

Меладзе молодша зізналась: вона нічим не відрізняється від багатьох інших українців, адже їй довелось покинути рідну країну, аби врятуватись від війни. Зараз Лія тимчасово проживає за кордоном, проте дівчина щиро вірить й сподівається на те, що зовсім скоро матиме змогу повернутись до рідного міста й продовжити своє звичне життя. Зіркова дочка вже мріє про той день, коли зможе приїздити до України й почати допомагати відбудовувати Батьківщину.

Лія Меладзе виступила у першому випуску нового сезону відомого українського вокального телепроєкту
Лія Меладзе виступила у першому випуску нового сезону відомого українського вокального телепроєкту

Лія Меладзе також зізналась, що без діла вона за кордоном не сидить. Дівчина завершила навчання у школі й цього року стала випускницею, а тому зараз, попри всі труднощі й життєві випробовування, вона налаштована отримати вищу освіту. Донька композитора й продюсера Меладзе поділилась розповіддю про те, що за кордоном вона займається підготовкою до вступу у вищий навчальний заклад, проте не втрачає надії якомога швидше повернутись у рідний дім.

На жаль, як і багатьом українцям, мені довелося виїхати з країни, я вже готуюся до вступу в іноземний вуз. Я сподіваюся і віру, що скоро зможу повернутися додому. Я вірю в наші ЗСУ, я вірю в те, що наша перемога не за горами, що скоро ми всі працюватимемо вдома і робитимемо все для того, щоб Україна розквітла

– прокоментувала у першому випуску останнього сезону телепроєкту “Голос країни” Лія.

Зазначимо, що публіку приємно вразила поява дівчинки на телеекранах. Донька Меладзе дуже подорослішала й стала неймовірно красивою і талановитою дівчиною. Глядачі відмітили старання доньки Костянтина Меладзе, а юна вокалістка встигла зібрати свою фан-базу.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.