Слава Камінська з “НеАнгелів” стане мамою втретє: співачка показала позитивний тест на вагітність

Колишня учасниця гурту "НеАнгели" поділилася з прихильниками радісною новиною. Співачка показала позитивний тест на вагітність, тим самим повідомила про швидке поповнення в родині.

Відома українська співачка Слава Камінська зовсім нещодавно повідомила, що зустріла нового чоловіка і дуже щаслива у відносинах з ним. Схоже, стосунки з новим обранцем дуже швидко перейшли на новий рівень, адже 3 жовтня співачка опублікувала в своєму Інстграм-блозі позитивний тест на вагітність і написала, що її можна привітати.

Слава Камінська з НеАнгелів стане мамою втретє
Слава Камінська з НеАнгелів стане мамою втретє

Привітання? Вечір в хату

, – підписала фото Камінська.

Варто відзначити, що 38-річна Слава Камінська має дуже бурхливе особисте життя. Співачка була офіційно одружена двічі. Зі своїм першим чоловіком Євгеном Слава прожила всього рік у шлюбі і розлучилася. Вдруге дівчина вийшла заміж в 2014 році за відомого пластичного хірурга Едгара Камінського. Їх шлюб протривав теж не довго – 5 років. Результатом кохання Слави і Едгара стало двійко дітей: син Леонард і донька Лаура. Варто зазначити, що Слава виходила заміж уже вагітною.

Слава Камінська підтримує відносини з колишнім чоловіком
Слава Камінська з НеАнгелів стане мамою втретє

Після розлучення Едгар Камінський зізнався, що їх шлюб зі співачкою не був щасливим. Чоловік хотів розлучитись ще за 2 роки до того, як подав документи на розірвання шлюбу.

Причину розлучення Едгар та Слава коментують по-різному. За словами співачки причиною розбрату в сім’ї стало те, що батьки Едгара занадто втручались в їх сімейне життя та виховання дітей. А ось сам Едгар Камінський називає зовсім інші причини. По словам чоловіка, Слава дуже його ревнувала до інших жінок. Також, як одну із причин розлучення, чоловік називає надмірну любов співачки до поліпшення своєї зовнішності, а саме до пластичних операцій.

Однак зараз Слава Камінська щаслива в стосунках з новим чоловіком. Співачка поки що не зізналася, хто саме є її новим обранцем, але схоже, саме він скоро стане щасливим татусем.

До слова, на час війни в Україні Слава Камінська разом із дітьми виїхала до Нідерландів. На даний момент співачка не планує повертатись до України.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?