Турок Мурат Налчаджиоглу влаштував красуню-наречену до себе на роботу: скористалась посадою колишнього Лорак

Мурат Начладжиоглу та його обранка Лілія щасливі разом. Нещодавно на особистій сторінці в Інстаграм дівчина розповіла, як заробляє на життя – виявилось, що вона працює в компанії чоловіка

Про стосунки турецького бізнесмена та його нареченої відомо дуже мало. Лише минулого року публіка дізналась, що серце Мурата Налчаджиоглу зайняте загадковою красунею Лілією. Мурат зробив пропозицію Лілії, яка живе та працює у Києві візажисткою. Дівчина має дитину від попереднього шлюбу. Нагадаємо, що нещодавно закохані разом відвели доньку Лілії до школи. Пару важко назвати публічною, адже вони навіть не повідомили дату та місце проведення свого весілля.

Проте, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лілія розповіла чим заробляє на життя. Виявилось, що дівчина працює в компанії, в якій Мурат Налчаджиоглу є кінцевим бенефіціаром.

Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак опублікувала фотографію з Муратом, а в описі до знімка розповіла, чому саме вирішила працювати онлайн. Дівчина детально поділилась своїм робочим досвідом. На фотографії за спинами парочки можна побачити банер із назвою компанії, в якій працює Лілія.

Бізнес колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу

Колишній скандальної співачка Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу успішно веде в Україні свій бізнес. Після одруження зі співачкою чоловік переїхав жити до української столиці, де почав розвивати свій бізнес. У Києві Мурат відкривав ресторани й клуби. Його ім’я пов’язують з пляжним комплексом “Biruza Beach Club”, а також турецькою косметичною компанією “Farmasi”.

Згідно з деклараціями, які опубліковані у вільному доступі, Мурат Налчаджиоглу є кінцевим бенефіціаром турецької компанії “Farmasi”. В Україні продукція користується популярністю, а турецький експортер виробляє косметику, парфумерію, засоби для догляду за шкірою.

Нагадаємо, що на початку бізнес Налчаджиоглу та його колишньої дружини Ані Лорак потерпав невдачу. Перший ресторан, який подружжя відкрило разом мав назву “Angel”. Незабаром після відкриття столичного закладу, його затопило. Ані Лорак та Налчаджиоглу закрили ресторан й пізніше зовсім його продали.

Наступний заклад, над яким турецький бізнесмен довго працював, називався “Aura”, втім його теж чекала невдача. Мурат Налчаджиоглу самостійно розробляв концепцію та дизайн майбутнього ресторану – бізнесмен разом із дружиною вклав багато зусиль в заклад. Проте, після відкриття нового столичного ресторану, до закладу ввірвались невідомі у масках, облили його бензином й підпалили.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.