“Іде в першій категорії”: Наташа Корольова розповіла, чи піде її чоловік Тарзан на війну в Україну

Співачка Наташа Корольова, яка родом з України, заявила, що її чоловік Тарзан піде на війну та буде воювати проти українців, якщо йому прийде повістка.

Співачка Наташа Корольова, яка народилась та почала будувати кар’єру в Україні, виявилась затятою путіністкою. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка вирішила мовчати і ніяк не коментувати те, що відбувається. Своїм мовчанням Корольова підтримала злочинні дії російської армії на території України.

А ось чоловік співачки танцівник Тарзан не мовчить. Він підтримує дії російської влади і про це відкрито заявляє. Тарзан записав декілька відео, в яких висловився на підтримку війни та вихваляв російського диктатора путіна. Цікаво, що раніше танцівник заявляв, що якщо знадобиться, то і він піде воювати проти українців. Однак, коли в росії оголосили мобілізацію, чоловік притих та більше не робив публічних заяв.

Наташа Королева и Тарзан в счастливом браке
Наташа Корольова розповіла, чи піде її чоловік Тарзан на війну в Україну

Однак нещодавно Наташа Корольова дала інтерв’ю одному з російський ЗМІ, де відповіла на питання журналістів, щодо свого чоловіка. До слова, Сергій Глушко (справжнє ім’я Тарзана) служив в армії і має звання офіцера.

На запитання журналістів, чи піде Тарзан на війну в Україну, Наташа Корольова впевнено відповіла, що готова відправити свого чоловіка вбивати українців. Однак жінка поки що спокійна, адже впевнена, що повістка Тарзану не прийде через те, що він вже не підходить по віку.

Сергій під мобілізацію потрапляє. Він, напевно, йде навіть у найпершій категорії. Єдине, що за віком не проходить, а так. Якщо прийде повістка, то що? То як усі.

, – заявила Наташа Корольова.

Варто відзначити, що мама та рідна сестра Наташі Корольової ще з перших днів війни підтримали Україну. Мама Корольової Людмила Поривай і її сестра Ірина Осауленко вже багато років проживають в США, тому сміливо можуть заявити про свою позицію, не боячись російської влади. Відомо, що у Наташі Корольової з її мамою та сестрою виник конфлікт через різну політичну позицію.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.