Зірковий екстрасенс передбачила долю зрадниці Таїсії Повалій та сказала, чи повернеться співачка в Україну

Таїсія Повалій зганьбилась в очах української аудиторії назавжди. Зіркова екстрасенс Людмила Хомутовська передбачила, яке майбутнє чекає на скандальну зрадницю

Таїсія Повалій досі є володаркою державного звання Народна артистка України, проте на Батьківщині зрадницю давно ніхто не шанує. “Дурну” славу співачка заробила собі ще 2014 року, коли під час Революції Гідності разом із рядом українських депутатів відправилась до російської держдуми.

Уже наступного року до Верховної Ради внесли законопроєкт про позбавлення Таїсії Повалій та інших російських чи проросійських виконавців звання Народних артистів України. Відтоді співачка проживає на території росії та будує кар’єру “на кістках”.

Таїсія Повалій ні одного разу не висловилась в підтримку України та продовжила виступати на російських телеканалах і концертах
Таїсія Повалій ні одного разу не висловилась в підтримку України та продовжила виступати на російських телеканалах і концертах

Відома зіркова екстрасенс зробила для Таїсії Повалій детальний прогноз на майбутнє і заявила, що додому співачка вже ніколи не повернеться. Людмила Хомутовська розповіла глядачам YouTube-шоу “Таня+”, що скандальній артистці доведеться до кінця життя проживати в росії. В її житті не станеться чогось надзвичайного чи поганого, проте рідні краєвиди вона вже ніколи не побачить.

Екстрасенс розповіла, що артистка буде продовжувати активно будувати свою кар’єру, в неї це вдаватиметься. Таїсія Повалій буде виступати в росії та заробляти гроші, проте всі дороги в Україну для скандальної артистки закриті.

Вона буде жити, заробляти гроші, ніхто сюди повертатися не буде. Я, наскільки розумію, в Україну їй не можна. Так що там вона і буде жити

– розповіла екстрасенс Людмила Хомутовська.

Вона додала, що чогось “надзвичайного” в долі Повалій не бачить. Співачку чекає звичайне майбутнє, спокійне життя.

Син Таїсії Повалій Денис активно висловлював підтримку України під час повномасштабного вторгнення російської армії
Син Таїсії Повалій Денис активно висловлював підтримку України під час повномасштабного вторгнення російської армії

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Таїсія Повалій ні одного разу не висловилась на підтримку рідної країни. Скандальна артистка продовжила працювати в росії та виступати на концертах, присвячених підтримці загарбницької армії та кремлівському режиму. Хоча її син Денис Повалій неодноразово висловлював свій спротив російським діям та підтримку України, мати чоловіка не підтримала його.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.