“Мій куркуль”: Оля Цибульська похизувалась безбідним сніданком з чоловіком-бізнесменом у столичному ресторані

Українська співачка Оля Цибульська відверто зізналась, що у ці складні часи вона не бідує. Артистка показала кадри сімейного сніданку зі своїм чоловіком-бізнесменом

Українська співачка Ольга Цибульська відома не лише своєю творчістю та позитивними піснями, але й відмінним почуттям гумору. Артистка вміє розсмішити та підійняти настрій буквально кожному. Іноді здається, що навіть найсерйозніша людина не зможе стримати усмішки в компанії Цибульської.

Саме за це її люблять мільйони шанувальників. Попри неймовірно важку ситуацію в Україні, вона залишається промінчиком сонця, який вселяє віру в краще майбутнє. Цього ранку співачка вирішила з гумором розповісти про те, як сильно останнім часом подорожчали яйця. Нагадаємо, що ціни на поличках магазинів сильно вражають українців. Це стало приводом для сотні жартів. Так, наприклад, користувачі Мережі припускають, що на всю Україну несеться одна курка – саме тому продукт такий дорогий.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка Оля Цибульська розповіла, що нещодавно тато розповів їй про різке підняття цін на яйця. Крім того, артистка поділилась інформацією про те, що деколи продукт майже неможливо знайти.

Ви чули, що яйця подорожчали у два рази? Це нам тато вчора за вечерею розказав. І навіть в деяких супермаркетах їх складно знайти, люди розгрібають, напевно, чи не готові до тих цін, які з’явились

– розповіла Цибульська.

Оля Цибульська поскаржилась на високі ціни в супермаркетах
Оля Цибульська поскаржилась на високі ціни в супермаркетах

Проте, обійтись без гумору співачка не змогла. Відтак, Оля Цибульська обіграла давно відому крилату фразу й показала її з нового боку.

І я подумала, що в такому контексті фраза “мужик з яйцями” набуває особливого сенсу.

– насмішила своїх фанатів зранку Ольга Цибульська.

В кінці ранкової історії українська співачка вирішила все-таки перейти на “серйозну ноту”. Артиста побажала кожному ласувати смачним сніданком у компанії близьких і коханих людей.

Проте, наступна історія знову була з гумором. Оля Цибульська показала, з ким вона снідала цього ранку. Артистка опублікувала кадри свого чоловіка, який готувався з’їсти яєчню. Цибульська назвала коханого куркулем, адже той замовив величезну сковорідку дефіцитного продукту.

Українська співачка пожартувала в Інстаграм і назвала свого чоловіка куркулем
Українська співачка пожартувала в Інстаграм і назвала свого чоловіка куркулем

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.