Катя Осадча привітала молодшого брата-красеня з днем народження: із щетиною і набагато вищий за Юрія Горбунова

Катерина Осадча вперше за довгий час потішила публіку фотографією зі своїм молодшим братом-красунчиком. Ведуча привітала вже дорослого Володимира з його днем народження

Катерина Осадча – відома українська телеведуча, яка зуміла здобути шалену популярність не тільки завдяки цікавим капелюшкам. Публіка любить знаменитість за її незвичайну особистість, а також чуйний характер.

Катерина Осадча ніколи не приховувала своїх сімейних стосунків, проте і багато про них не розповідала. Втім, коли справа доходить до дня народження когось із близьких ведучої, вона завжди вміє зворушливо та влучно привітати людину. Сьогодні особливий день святкує брат зіркової Осадчої.

Телеведуча опублікувала милий знімок зі своїм молодшим братом і лаконічно підписала фотографію. На свіжому кадрі Володимир Осадчий набагато вищий своєї старшої сестри. Крім того, важко сказати, що він – молодший у сім’ї. Дорослий чоловік виглядає мужньо поруч зі своєю тендітною сестрою.

Катерина Осадча ніжно обіймає рідну людину й разом з Володимиром усміхається в камеру. Брат зірки тримає в руках келих шампанського, а тому можна припустити, що фотографія була зроблена на урочистому заході.

Братику, з днем народження!

– підписала знімок Катя Осадча і додала емоджі у вигляді червоного сердечка.

Українська телеведуча Катерина Осадча зворушливо й водночас лаконічно привітала свого молодшого брата Володимира
Українська телеведуча Катерина Осадча зворушливо й водночас лаконічно привітала свого молодшого брата Володимира

Як виглядає брат Каті Осадчої та чим він займається

Володимира Осадчого важко назвати публічною людиною. Хоча зірковий брат відомої ведучої Каті Осадчої займається веденням особистого блогу в Інстаграм, про нього відомо не так багато. Сам себе чоловік описує в Мережі так: працює тренером по вейксерфінгу, а також бере участь в різноманітних спортивних змаганнях.

Зі світлин, які Володимир публікує на особистій сторінці, зрозуміло, що він захоплюється не лише своєю роботою. Варто зауважити, що молодший брат Осадчої веде доволі активний спосіб життя. Чоловік займається йогою, багато подорожує. До того ж свій акаунт в Інстаграмі він веде англійською мовою.

Володимир Осадчий не є публічною персоною, втім з його особистої сторінки в Інстаграм зрозуміло, що чоловік захоплюється активним стилем життя
Володимир Осадчий не є публічною персоною, втім з його особистої сторінки в Інстаграм зрозуміло, що чоловік захоплюється активним стилем життя

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.