Без Володимира Остапчука: Христина Горняк розповіла, як відсвяткує своє 36-річчя і чому без чоловіка

Останнім часом навколо Володимира Остапчука та його дружини Христини Горняк з'являється все більше й більше чуток про ймовірне зіркове розлучення. Кохана ведучого підігріла поголос

Володимир Остапчук і Христина Горняк здавались однією з найщасливіших молодих пар українського шоубізнесу. Втім, нещодавно Мережею почали ширитись чутки про те, що зовсім скоро українцям варто очікувати нового зіркового розлучення. Попри те, що подібний поголос “гуляє” Інтернетом уже близько місяця, ні Христина Горняк, ні Володимир Остапчук не збираються коментувати ситуацію.

Прихильники зіркової пари сильно турбуються про особисте життя Володимира Остапчука та Христини Горняк
Прихильники зіркової пари сильно турбуються про особисте життя Володимира Остапчука та Христини Горняк

Більш того, зіркова дружина відомого українського телеведучого, лише підігріває чутки про їхнє ймовірне розставання. Нагадаємо, що нещодавно дівчина опублікувала знімки, на яких гостює у мами вдома. В цей час до Вови Остапчука також приїхали його батьки, але коханої поруч з чоловіком не було.

Журналіст та ведучий Слава Дьомін давно поділився інформацією про те, що пара вирішила тимчасово пожити окремо. Товариш сімейства заявив, ніби між Володимиром Остапчуком та Христиною Горняк виникли непорозуміння, й вони вирішили роз’їхатись.

Український телеведучий Володимир Остапчук та його зіркова дружина Христина Горняк здавались щасливою парою, проте дуже різко зникли з радарів
Український телеведучий Володимир Остапчук та його зіркова дружина Христина Горняк здавались щасливою парою, проте дуже різко зникли з радарів

Сьогодні зіркова дружина Остапчука поділилась своїми планами на святкування майбутнього дня народження (Горняк святкує свою дату 10 жовтня). Втім, публіка занепокоїлась, адже у ці плани не входить запрошувати на свято Володимира Остапчука. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм у Христини Горняк запитали, чи не збирається вона найближчим часом відпочити, адже виглядає дівчина дуже втомленою.

Дружина Володимира Остапчука відповіла, що вона і дійсно почувається сильно змученою. Більш того, за зізнанням знаменитості, на таке самопочуття у неї є причина. Важко сказати напевно, що саме мала на увазі Христина Горняк. Можливо, юристка дійсно натякнула на негаразди у стосунках з чоловіком. Проте, варто припустити, що причиною поганого самопочуття Горняк є війна в Україні.

Христина Горняк опубілкувала відповідь на повідомлення шанувальника й сильно підігріла чутки про розлучення з Володимиром Остапчуком
Христина Горняк опубілкувала відповідь на повідомлення шанувальника й сильно підігріла чутки про розлучення з Володимиром Остапчуком

У відповідь на питання про заслужений відпочинок дружина Володимира Остапчука відповіла, що зовсім скоро відправиться у “дівочий тур зустрічати свої 36 років”.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.