З розкуйовдженим волоссям і в смугастому костюмі: Оля Полякова заспівала “Королеву ночі” українською (ФОТО)

Оля Полякова влаштувала благодійний концерт і вразила публіку репертуаром, а також сміливим образом. На сцену співачка вийшла з цікавою зачіскою та в обтислому костюмі

Нещодавно Оля Полякова заспівала на благодійному концерті в столиці. Відома українська співачка вразила не лише сміливим сценічним вбранням, але і піснею, яку переклала українською і заспівала вперше за повномасштабну війну. Останнім часом українські артисти відмовляються від своєї творчості, створеної російською мовою, й активно перекладають пісні солов’їною й не тільки.

Так, нещодавно Тіна Кароль заспівала свій легендарний хіт “Скандал” англійською мовою, а Оля Полякова вирішила перекласти пісню “Королева ночі” рідною мовою. В одному зі столичних ресторанів 7 жовтня відбулась презентація україномовної пісні. Втім, переклад був не на 100% літературною українською мовою.

Оля Полякова виступила в сміливому образі, який складався зі смугастого яскравого комбінезону та кудрявої зачіски
Оля Полякова виступила в сміливому образі, який складався зі смугастого яскравого комбінезону та кудрявої зачіски

У приспіві Оля Полякова, аби дотриматись правил римування, вирішила залишити частину: “Ти тепер свободний, більше ти не модний”. Зірка одразу передбачила, що особливо прискіплива публіка може дорікнути їй за використання “суржика”, а тому Полякова заздалегідь відповіла на критику.

Зараз причепляться, що “свободний” слова немає. Є слово “свобода” і взагалі в піснях не обов’язково співати лише чистою українською

– зазначила співачка.

Окрім уже згаданої “Королеви ночі” Оля Полякова заспівала останні випущені треки, які, зокрема, записувала в дуеті з Артемом Пивоваровим. У ресторанному залі лунали “Все буде добре, Оля”, “Тішся” і “Долечка”.

В одному зі столичних ресторанів Оля Полякова виступила з перекладеним українською хітом
В одному зі столичних ресторанів Оля Полякова виступила з перекладеним українською хітом

На імпровізовану сцену артистка вийшла із кудрявим волоссям та блискучому смугастому костюмі. Біляві кучері артистки під час виступу розлітались у різні сторони, а “паєтки” відбивали світло концертних софітів. Оля Полякова обрала доволі вдалий наряд – блискучий смугастий комбінезон привертав увагу.

Нагадаємо, що свій легендарний трек “Королева ночі” Оля Полякова презентувала 2019 року. Тоді пісня майже миттєво стала хітом. Шанувальники по всій Україні наспівували рядки з треку Полякової, а тепер прихильники творчості співачки зможуть робити це рідною мовою.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.