Поки цінник упав: співак Прохор Шаляпін зацікавився замком Алли Пугачової та Максима Галкіна

Алла Пугачова виставила свій помпезний замок у селі Грязь на продаж. Відомий російський співак уже зацікавився пропозицією і оголосив, що має намір подумати про купівлю нерухомості

Максим Галкін та Алла Пугачова, схоже, вирішили назавжди переїхати з росії за кордон. На подібні думки наштовхує новина про продаж помпезного замку в Підмосков’ї. Нагадаємо, що пародист Максим Галкін вже давно покинув рідну країну й відправився на закордонні гастролі. Алла Пугачова вирішили наслідувати приклад свого зіркового чоловіка й також поїхати куди подалі.

Вперше прихильники задумали над питанням, чи збирається артистка взагалі повертатись додому, після новин про те, що Пугачова отримала тимчасовий ізраїльський паспорт. Остаточно впевнитись у важливому рішенні Алли Борисівни вдалось після того, як Мережею почала “гуляти” об’ява про продаж помпезного замку зіркової родини Алли Пугачової та Максима Галкіна в Підмосков’ї.

Хоча багато аналітиків та фінансових експертів заявляли, що Примадонні навряд чи вдасться продати нерухомість, у співачки вже з’явився потенційний клієнт. Зазначимо, що Алла Пугачова хоче отримати мільярд рублів за продаж своєї власності. Саме це, за словами експертів, може суттєво ускладнити продаж замку – співачка начебто сильно завищила ціну.

Помпезний будинок Алли Пугачової та Максима Галкіна виглядає, ніби королівський замок із Діснею
Помпезний будинок Алли Пугачової та Максима Галкіна виглядає, ніби королівський замок із Діснею

Втім, відомий російський співак Прохор Шаляпін уже заявив, що можливо він стане покупцем. Так, за словами артиста, зараз ідеальний час, аби подумати над купівлею нового будинку. Шаляпін вже володіє нерухомістю, але вважає, що придбати ще один у такі часи було би гарним рішенням для інвестиції.

Я не фахівець з нерухомості, але я знаю, що зараз у москві із зірок багато хто і що продає. Щоправда, люди потім будуть про це шкодувати, я впевнений. Зараз дуже поганий час для продажу, і, навпаки, гарний час для того, аби купувати нерухомість і тим самим інвестувати

– прокоментував російський артист.

Співак Прохор Шаляпін впевнений, що пізніше нерухомість можна буде продати за набагато вищу ціну, ніж один мільярд рублів. Саме це стало причиною, яка змусила співака замислитись над подібною вартісною інвестицією.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.