Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання: тепер відомо, що стало з “нянею Вікою”

Анастасія Заворотнюк уже довгий час бореться зі страшною недугою. Хороший друг сімейства розповів про стан акторки і заявив: вона змінилась так, що її вже не впізнати

Анастасію Заворотнюк знають за роллю няні у культовому серіалі “Моя прекрасна няня”. Артистка швидко здобула популярність та прихильність публіки, а шанувальники полюбили її за неймовірну харизму та акторський талант. Проте, з 2019 року акторка не з’являється у нових ролях, адже бореться зі страшним недугом.

Під час лікування Анастасія Заворотнюк пройшла не один курс хіміотерапії, що стало причиною зміни її зовнішності. Хоча фотографій у публічному доступі немає, всі прихильники розуміють, що при лікуванні раку люди змінюються до невпізнання. Друг сімейства Анатолій Демидов розповів, що стало з відомою російською артисткою.

Анастасія дуже набрала вагу. Але всі, хто її вже бачив в цьому стані, звикли. Вона теж до себе такою звикає

– розповів Демидов.

Анастасія Заворотнюк зі своєю донькою
Анастасія Заворотнюк зі своєю донькою

Хронологія хвороби Анастасії Заворотнюк

Вперше про хворобу Анастасії Заворотнюк стало відомо 2019 року. Восени у ЗМІ почали з’являтись новини про те, що акторку терміново госпіталізували й вона знаходиться під наглядом лікарів. Пізніше, через рік, публічно оголосили, чим хворіє Анастасія Заворотнюк. Тоді лікарі винесли страшний вирок – гліобластома.

Нагадаємо, що вперше підозрювати про ймовірну хворобу Заворотнюк почали, коли вона довгий час не відвідувала різноманітні зіркові заходи. Більш того, останній “вихід у світ” Анастасія Заворотнюк зробила у квітні 2019 року. Тоді акторка з’явилась на відкритті ювелірного салону в Єревані.

Публіка помітила шрам на шиї Анастасії Заворотнюк, а пізніше лікарі пояснили природу рани. За словами спеціалістів, тоді зірка шукала джерело пухлини, адже саме такий шрам з’являється в результаті біопсії загрудинних вузлів.

З того моменту почався довгий і важкий шлях боротьби Анастасії Заворотнюк. У результаті агресивного лікування акторка сильно змінилась, а влітку минулого року її друг чесно розповів про фізичний стан Заворотнюк. Так, за словами Демидова, вона пересувається у спеціальному візку, а волосся на голові зірки не залишилось.

Втім 2021 року повідомили про те, що Анастасія Заворотнюк знаходилась на стадії ремісії. Наразі, за словами Демидова, акторка почувається краще, втім досі перебуває на лікуванні.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.