“Будемо сумувати”: Катерина Репяхова забрала сина й ошелешила новиною про розлуку з Віктором Павліком

Молода дружина українського співака Віктора Павліка ошелешила несподіваною новиною про розлуку з чоловіком. На сторінці блогерки з'явилось відео, на якому вони прощаються

Катерина Репяхова і Віктор Павлік – молода і щаслива сім’я, яку встигли полюбити чимало українців. Відомий артист і його концертний директор, а за сумісництвом – кохана, виховують спільного сина. Не зважаючи на велику різницю у віці, Віктор Павлік та його четверта дружина щасливі разом.

Попри велику різницю у віці, Віктор Павлік та його четверта дружина Катерина Репяхова щасливі разом і виховують спільну дитину
Попри велику різницю у віці, Віктор Павлік та його четверта дружина Катерина Репяхова щасливі разом і виховують спільну дитину

Втім, нещодавно Катерина Репяхова опублікувала відео, на якому вони з чоловіком тимчасово прощаються. Хоча для деяких підписників подібна новина стала приголомшливою, насправді причина проста – молода дружина Віктора Павліка разом з дитиною вирішила дещо змінити місце перебування й відправитись у відпустку.

Катерина Репяхова опублікувала миле відео, на якому вся сім’я в зборі. На кадрах Віктор Павлік бавиться зі своїм маленьким сином, а його дружина ніжно обіймає коханого. У описі до опублікованого допису Репяхова зазначила, що попереду в них з Михайлом Павліком місяць розлуки із татом. Віктор Павлік прокоментував публікацію дружини, написавши: “Сумно…”

Нагадаємо, що раніше Катерина Репяхова ділилась з фанатами деталями майбутньої подорожі. Молода дружина Віктора Павліка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі Репяхова часто відповідає на запитання фанатів. Так, на днях прихильник запитав, куди вона збирається поїхати, адже до цього заявляла, що планує на місяць покинути Україну.

На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова часто відповідає на запитання шанувальників
На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова часто відповідає на запитання шанувальників

Катерина Репяхова відповіла, що вона зі своїм маленьким сином Михайлом Павліком збирається відправитись до моря на відпочинок. Але, за зізнанням дружини українського співака, спочатку вони хочуть завітати в гості до рідних.

Відповідь на запитання шанувальників Катерина Репяхова опублікувала в Історіях у соціальній мережі. До тексту дружина Віктора Павліка додала милу фотографію свого сина, якого ніжно називає Михасиком. Павлік молодший із цікавістю спостерігав, що відбувається за панорамним вікном громадського закладу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.