Актори “Дизель Шоу” Яна Глущенко та Олександр Бережок, Вікторія Булітко та Євген Сморигін відзначають річниці

Легендарне гумористичне шоу від "Дизель Студіо" стало для деяких акторів не лише улюбленою роботою, але і місцем, де артисти зустріли дорогих людей. Хто цього року відзначає річницю?

Мільйони українців з нетерпінням чекають на нові випуски гумористичного телепроєкту “Дизель Шоу”. Актори-гумористи вміють не лише розсмішити своїх глядачів, але і підтримати кожного прихильника у такі важкі часи. Усім відомо, що командна робота завжди згуртовує, тому деякі актори знайшли на сцені “Дизель Студіо” не лише своє призвання, але і близьких друзів. Читайте, про українські сценічні пари, які цього року святкують річницю співпраці.

Яна Глущенко та Олександр Бережок

Цього року колеги відзначають майже “круглу” дату. Артисти виступають на одній сцені вже сім років поспіль. Яна Глущенко та Олександр Бережок здобули популярність саме в якості сценічної пари. Їхній дует особливо обожнюють українці, адже актори завжди влучно і з гумором демонструють будні сімейного життя.

Яна Глущенко та Олександр Бережок зі своїми справжніми коханими давно перебувають у щасливому шлюбі
Яна Глущенко та Олександр Бережок зі своїми справжніми коханими давно перебувають у щасливому шлюбі

Колеги Яна Глущенко та Олександр Бережок стали хорошими друзями, а поза сценою між ними немає і натяку на романтичні стосунки. Серце і Яни, і Олександра зайняте їхніми коханими. Цікаво, що все-таки “Дизель Шоу” дійсно єднає серця, адже Глущенко познайомилась зі своїм чоловіком у гумористичному проєкті. Олександр Бережок також щасливо одружений і виховує зі своєю дружиною двоє дітей.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін

“Стосунки” цих колег тривають дещо довше, ніж у Глущенко та Бережка. Вікторія Булітко та Євген Сморигін познайомились та почали грати на одній сцені дванадцять років тому. Тоді Віку Булітко запросили грати у шоу від “Дизель Студіо” за рекомендацією її майбутнього “чоловіка”. Сморигін зізнавався, що продюсери питали в нього пораду, хто би міг стати новою акторкою, а він без вагань назвав ім’я своєї майбутньої колеги.

Євген Сморигін разом з дружиною виховують трьох дітей, а от Вікторія Булітко поки не хоче називати імені свого коханого
Євген Сморигін разом з дружиною виховують трьох дітей, а от Вікторія Булітко поки не хоче називати імені свого коханого

Хоча багато прихильників думають, що Булітко та Сморигін разом у реальному житті, це не зовсім так. Насправді, актори дуже хороші друзі, втім на особистому фронті у них немає нічого спільного. Євген давно одружений і виховує трьох дітей. У Віки Булітко зізнавалась, що у неї також є обранець, але називати його ім’я вона ще не готова.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.