Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля: у знаменитої пари важлива подія

Фанати і глядачі гумористичного шоу "Дизель Шоу" на власні очі побачили весілля найулюбленіших акторів Вікторії Булітко та Олександра Бережка.

Шляхи Олександра Бережка і Вікторії Булітко перетнулися завдяки гумору. Вони обидва з 2015 року працюють у “Дизель Студіо” та знімаються у багатьох проектах студії, зокрема зірок знають по “Дизель Шоу” і по серіалу “Вижити будь-якою ціною”. Вони нерідко грають закохану пару. В серіалі у них навіть сталося поповнення, а коли Вікторія виклала фото з Олександром і новонародженою дитиною, користувачі Мережі були дуже заінтриговані.

Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля
Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля

На сцені “Дизель Шоу” Булітко і Бережок стали “законними” чоловіком та дружиною і грали номер на тему першої ночі у шлюбі. Така кількість спільних сцен любові і кохання викликала у прихильників багато питань. Один з найбільш популярних пошукових запитів – чи Вікторія Булітко та Олександр Бережок одружені.

Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля
Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля

Актриса цікаво відповіла на ці підозри:

Віка Булітко і Саша Бережок одружені, але тільки на сцені й у кадрі, а так у нас різні життя. У Сашка взагалі є дружина і діти. А я? А я – секретна інформація

Олександр Бережок у 2012 році одружився з танцівницею та моделлю Оленою Єрохіною, яка також була учасницею конкурсу “Міс Україна”. У зіркової пари підростають сини Гліб і Лук’ян, а також у 2022 році у них народилася донька, яку батьки назвали нетиповим ім’ям з двох літер – Ая.

Олександр Бережок зі своєю дружиною
Олександр Бережок зі своєю дружиною і дітьми

Вікторія Булітко подробиці особистого життя від публіки приховує, але зізнається, що її серце зайняте. Ім’я свого таємного обранця гумористка не збирається розкривати. Заміж Віка ще ніколи офіційно не виходила і розповідала, що не хоче цього:

Немає у мене такого, що хочу заміж, білу сукню. Не знаю, чому я така

, – зізнавалася зірка “Дизель Шоу”.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.