Катя Репяхова вперше розповіла, чому зараз не живе з Віктором Павліком: “Для нього концерти найважливіші”

Нещодавно молода дружина Віктора Павліка розповіла своїм підписникам в Інстаграм, що вона разом з маленьким сином поїхала до родичів в Ізраїль. А нещодавно дівчина пояснила, чому з нею не поїхав її чоловік.

Катя Репяхова – відомий блогер. Дівчина почала активно вести свій Інстаграм-блог після того, як вийшла заміж за відомо співака Віктора Павліка, який старший за неї на 29 років. Зараз за життям Каті спостерігають майже 160 тисяч прихильників. Це і не дивно, адже публіці цікаво дивитися на сімейний побут Віктора Павліка з молодою дружиною, на те, як росте їх син та на чвари Репяхової з колишньою дружиною Павліка.

Катерина Репяхова ошелешила новиною про розлуку з чоловіком
Катя Репяхова вперше розповіла, чому зараз не живе з Віктором Павліком

Нещодавно дівчина в своєму Інстаграм-блозі повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком аж на місяць. Катя розповіла, що вирішила разом із сином поїхати на місяць в Ізраїль, де живе її рідна сестра.

Уже після від’їзду Репяхова, відповідаючи на питання своїх підписників, пояснила, чого її чоловік не поїхав разом з нею. Адже Віктор Павлік, незважаючи на військовий стан в Україні, має право виїхати за кордон, як артист.

За словами Репяхової, в Україні у Павліка багато концертів та різних зустрічей, і це для нього зараз найважливіше.

Ваш чоловік не виїзний, чи він просто не хоче лишати країну?

, – поцікавились у Репяхової підписники.

Він міг би знайти варіанти виїхати, але принципово цього не робить. В нього в Україні концерти, зустрічі і для нього наразі це найважливіше

, – відповіла дружина Віктора Павліка.

Катя Репяхова вперше розповіла, чому зараз не живе з Віктором Павліком

Нагадаємо, Віктор Павлік та Катя Репяхова одружилися в травні 2020 році. Для Павліка це вже четвертий офіційний шлюб, а Катя стала дружиною вперше. Уже через рік подружжя стали батьками, у них народився син Михасик. Між Репяховою та Павліком різниця у віці аж 29 років. До прикладу, старший син Віктора старший за його нову дружину аж на 10 років. Однак подружжя стверджують, що різниця у віці коханню не завада. Ба більше, Віктор і Катерина стверджують, що планують ще мінімум одну дитину.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.