Пішки перетнув кордон: стало відомо, чому онук Алли Пугачової Микита Пресняков втік в Америку

Нещодавно Мережу сколихнула новина про те, що онука Алли Пугачової мобілізують на війну, втім тепер стало відомо, що Микита Пресняков уже давно знаходиться за кордоном

Нещодавно відома російська співачка Алла Пугачова ошелешила прихильників новиною про те, що продає свій шикарний замок в елітному селі у Підмосков’ї. Публіка вирішила, що такий жест Примадонни означає, що вона вирішила переїхати за кордон назавжди. Нагадаємо, що раніше артистка разом з дітьми полетіла в Ізраїль, а журналісти опублікували фото тимчасового ізраїльського паспорта зірки.

У Мережі з'явилось фото тимчасового ізраїльського паспорту російської співачки Алли Пугачової
У Мережі з’явилось фото тимчасового ізраїльського паспорту російської співачки Алли Пугачової

Довгий час прихильникам артистки було цікаво, що ж буде з не менш відомими родичами Примадонни. Так, публіка міркувала про ймовірне майбутнє доньки Алли Борисівни Христини Орбакайте, а також зіркового онука Микиту Преснякова. У певний момент російськими медіа почали ширитись чутки про те, що онука Примадонни мобілізували на війну проти України, втім актор пізніше зізнався, що це – фейк.

Микита Пресняков пішки перетинав кордон

Якщо вірити інформації, яку опублікували російські ЗМІ, то виявляється, що Микита Пресняков покинув територію росії ще наприкінці вересня. У медіа повідомляється, що актор має паспорт Литви, а тому виїзд за кордон для нього не став випробуванням. Втім, за інформацією росЗМІ, Микита Пресняков пішки перетинав кордон між Івангородом та містом Нарва, що в Естонії.

Микита Пресняков без попередження втік за кордон ще наприкінці вересня
Микита Пресняков без попередження втік за кордон ще наприкінці вересня

Нагадаємо, що анонімне джерело раніше повідомило, що Микита Пресняков виїхав з росії без попередження, а тому актор зірвав чимало спектаклів, у яких грав головні ролі. Коментатор на правах анонімності також додав, що такими діями Пресняков сильно підставив театр, у якому грав, адже швидко знайти заміну на його місце – неможливо.

Родичі Алли Пугачової покинули росію: що відомо?

Нагадаємо, що раніше також стало відомо про те, що Христина Орбакайте, рідна донька Алли Пугачової, теж уже не знаходиться на території росії. Так, за інформацією з російського видання “СтарХіт”, співачка разом з сином перебуває в Америці, втім планує повертатись до москви.

Анонімне джерело повідомило російському медіа, що в Америці у Христини Орбакайте живуть донька Клавдія та чоловік, а тому співачка доволі часто літає до США.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.