“Вчора бачила Пугачову”: молода дружина Павліка зізналась, що в Ізраїлі живе по сусідству з Примадонною

Нещодавно Катерина Репяхова відправилась на відпочинок до Ізраїлю. Там нині перебуває і Алла Пугачова, з якою по сусідству проживає молода дружина Віктора Павліка

Катерина Репяхова у своїх соціальних мережах активно висвітлює зіркові будні. Молода дружина Віктора Павліка постійно розповідає, як проходять дні її сімейства та чим вони зазвичай займаються. Крім того, Репяхова часто відповідає на запитання своїх прихильників. Так, коли підписники Катерини дізнались, що дівчина перебуває в Ізраїлі, вирішили поцікавитись, чи не зустрічала вона там з Аллою Пугачовою. Нагадаємо, що Примадонна нещодавно виїхала з росії і відправилась до Тель-Авіву.

Катерина Репяхова про Аллу Пугачову

Один з шанувальників Катерини Репяхової запитав її про те, чи випадково не бачила вона Аллу Пугачову, яка нині також перебуває в Тель-Авіві. У відповідь молода дружина українського співака Віктора Павліка зазначила, що є ймовірність, що скоро вона зустрінеться з Примадонною.

Так, за зізнанням Катерини Репяхової вона живе ледве не по сусідству з відомою російською співачкою. Більш того, сестра дівчини нещодавно бачила Аллу Пугачову. Нагадаємо, що на днях Земфіра провела концерт в Ізраїлі. Там шанувальники помітили й Примадонну, яка підтанцьовувала та підспівувала пісням колеги разом з Ренатою Литвиновою.

Катерина Репяхова зізналась, що в Ізраїлі живе поруч з відомою російською співачкою Аллою Пугачовою, яка теж виїхала в Тель-Авів
Катерина Репяхова зізналась, що в Ізраїлі живе поруч з відомою російською співачкою Аллою Пугачовою, яка теж виїхала в Тель-Авів

Саме там сестра Катерини Репяхової побачила російську Примадонну.

Так, Алла Борисівна майже сусідка. Вчора сестра бачила її на концерті Земфіри

– прокоментувала молода дружина Віктора Павліка та додала до відповіді відео з концерту російської виконавиці, на якому зображено Пугачову.

Катерина Репяхова відправилась на відпочинок

Молода дружина Віктора Павліка заявила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що на місяць покидає рідний дім. Так, за зізнанням Катерини Репяхової, вона захотіла змінити навколишню атмосферу та разом зі своїм маленьким сином відправитись на відпочинок до моря.

Дружина Віктора Павліка також зізналась, що навідається в гості до своєї сестри. До Тель-Авіву Катерина Репяхова приїхала, аби побувати на дні народженні своїх рідних, які відзначають свято в один день за єврейським календарем.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.