Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля: важлива подія у знаменитої пари

Відомі актори Вікторія Булітко та Олександр Бережок приголомшили публіку, з'явившись у весільному вбранні. Невже зірки "Дизель шоу" одружились? Подробиці читайте в матеріалі.

39-річна Вікторія Булітко неодружена та не має дітей. Однак акторка стверджує, що в неї є коханий чоловік і вона щаслива. І хоча Вікторія не називала ім’я свого обранця, її прихильники впевнені, що це ніхто інший, як її колега по сцені Олександр Бережок. Саме з ним дівчина часто грає закохану пару і роблять вони це так вдало, що публіка впевнена, між ними є реальні почуття.

У 2020 році зірка “Дизель шоу” Вікторія Булітко опублікувала в соціальній мережі фото, де вона позує з немовлям на руках, а Бережок її ніжно цілує. Як виявилось, це лише кадр із серіалу, де знімались зірки, однак прихильники Булітко вважають, що вона не просто так опублікувала те фото.

Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля
Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля

А нещодавно Вікторія Булітко та Олександр Бережок стали “законним” подружжям на сцені. Вони грали номер про першу шлюбну ніч молодят. Вікторія з’явилася на сцені в розкішній білій сукні нареченої, а Олександр – в красивому класичному костюмі з білою сорочкою.

Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля
Актори Дизель Шоу Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля

Однак, на жаль, Вікторія та Олександр можуть бути подружжям лише на сцені. В одному із інтерв’ю Булітко розповіла, що між ними стосунків немає і бути не може, адже Бережок – вже зразковий сім’янин. Олександр вже 10 років має законну дружину та виховує трьох дітей: Гліба, Лук’яна та дівчинку Аю, яка народилась у 2022 році.

Щодо свого особистого життя Вікторія мовчить. На запитання журналістів акторка завжди відповідає, що її коханий чоловік – це таємниця. Однак офіційно Вікторія не виходила заміж.

Цікаво, що в 2019 році Вікторії приписували роман з відомим танцівником Дмитром Дікусаром. Тоді вони партнерами в шоу “Танці з зірками”. Вікторія і Дмитро ставили дуже пристрасні танцювальні постановки, тому публіка вирішила, що між ними є іскра. Однак реального підтвердження цим чуткам так і не з’явилося.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.