Має залишатися щось сакральне: Олег Винник зізнався, чому стільки років приховує свою дружину

Відомий український співак Олег Винник нарешті розкрив таємницю, яка багато років цікавить його прихильників. Артист назвав причину, чому приховує стосунки з Таюне

Український співак Олег Винник зумів здобути шалену популярність серед представниць жіночої статті. У своїх піснях артист співає про велику силу кохання, а кожен рядок його композицій просякнутий щирими емоціями. Прихильники давно запідозрили, що людина, в житті якої немає “тої самої”, ніколи б не змогла написати таких пісень.

І справді, усі свої треки та вірші Олег Винник присвячує одній єдиній коханій. Проте, з невідомих раніше причин артист не розповідав про шлюб із Таюне. Не так давно українського співака “зловили” журналісти редакції “1+1”. Саме їм Олег Винник зізнався, чому публічно не розповідав про свої стосунки.

Олег Винник через багато років шлюбу з Таюне зізнався, чому приховував від публіки дружину
Олег Винник через багато років шлюбу з Таюне зізнався, чому приховував від публіки дружину

Олег Винник назвав причину, чому приховує стосунки з дружиною

В одному з інтерв’ю для ЗМІ Олег Винник зізнався, що багато чим зобов’язаний своїй коханій Таюне. За зізнанням артиста, саме його дружина доклала зусиль до того, аби його кар’єра стала успішною, а ім’я прославилось по всьому світу. Співак публічно заявив, що, якби не його дружина, то не було б того Олега Винника, якого знають мільйони прихильників.

Втім, коли журналісти попросили артиста розповісти детальніше про своє особисте життя, артист відмовився. За зізнанням Олега Винника, він не хоче розповсюджуватись про рідних та близьких йому людей, адже лише вони знають його не як співака. Можна припустити, що саме з цієї причини Олег Винник ніколи не розповідав про свою кохану. Щастя любить тишу: саме таким правилом послуговуються закохані.

Олег Винник і Таюне не люблять розповідати про свої стосунки, втім неозброєним оком видно, наскільки сильні їхні почуття одне до одного
Олег Винник і Таюне не люблять розповідати про свої стосунки, втім неозброєним оком видно, наскільки сильні їхні почуття одне до одного

Що відомо про шлюб Винника й Таюне?

Олег Винник та його бек-вокалістка Таюне вже дуже давно перебувають у шлюбі. Деякі ЗМІ пліткують, ніби в артистів є син, але подружжя ніяк не коментує поголос. Втім, нічого дивного в їхньому мовчанні немає, адже закоханих не можна назвати прихильниками публічного життя.

Наразі Олег Винник проживає в Німеччині, скоріш за все, зі своєю дружиною Таюне. Проте, враховуючи, що з їхнього боку будь-які коментарі відсутні, говорити напевно важко.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.