“Складний час”: стривожена Наташа Корольова спішно купила білети, пакує валізи та їде з російської столиці

Російську співачку, яка народилася в українській столиці Києві Наташу Корольову чекають тисячі кілометрів шляху. Зірка купила білети і вже збирає валізи.

Наташа Корольова після 24 лютого 2022 року ні разу не висловилася на підтримку України, в якій народилася і виросла, звідки її батьки та рідні. В молодості співачка поїхала будувати кар’єру в москві, там і залишилася жити, але протягом своєї кар’єри вона постійно нагадувала, що киянка і знаходила привіт заспівати українські пісні.

Українці чекали, що Корольова проявить свою позицію та підтримає Батьківщину, але вона вибрала мовчати і не стала навіть заперечувати чоловіку Тарзану, який взагалі висловився за війну. При цьому рідна сестра і матір Наталі, які хоча і живуть у Сполучених Штатах Америки, але з перших днів вторгнення не мовчать і надають розголосу всьому, що відбувається на їх рідній землі. У мирному минулому мама Корольової Людмила Поривай часто відвідувала Київ і ділилася фотографіями з поїздок в Мережі.

Відомо, як живе мама Наташі Корольової в США
Наташа Корольова спішно купила білети, пакує валізи та їде з російської столиці

В цей час Наташа Корольова поспішила покинути москву. Так би мовити навколишня обстановка не дала співачці всидіти на місці. Зірка заявила, що як і більшість людей важко справляється з переживаннями, які зараз на неї навалилися. Однак вона знайшла в собі сили відволікти народ від ситуації та вирішила влаштувати концертний тур:

Ми переживаємо не прості часи, живемо і не знаємо, що день прийдешній нам готує. Невизначеність, страх, тривога. Особисто я як можу підтримати людей? За покликом серця, особливо в важкий час, моя місія – терапевтична. Ми відправляємося в тур по Дальньому Сходу з добрими світлими піснями

, – заявила співачка.

Наташа Корольова відпустить Тарзана в Україну
Наташа Корольова спішно купила білети, пакує валізи та їде з російської столиці

Свій тур подали від москви Корольова вже почала і з валізами поїхала “заспокоювати” людей.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.