“Піар на ситуації в країні”: Слава Камінська покепкувала з нового треку “колишнього” Дорофєєвої Позитива

Нещодавно екс-учасник гурту "Время и Стекло" Позитив випустив разом з Анною Трінчер нову пісню. Слава Камінська висловила своє невдоволення композицією

Двоє українських музикантів вирішили потішити своїх прихильників та вразити публіку несподіваним дуетом. Екс-учасник відомого гурту “Время и Стекло” та “колишній” Наді Доровєєвої записав пісню з молодою українською співачкою Анною Трінчер. Втім, композиція викликала різну реакцію.

Співаки присвятили новий трек під назвою “Який ти козак” вчорашнім святам. Нагадаємо, що 14 жовтня відзначають не лише Покрову Пресвятої Богородиці, але й День захисника та захисниці України та День українського козацтва. Прихильники виразили своє задоволення новою композицією та залишили безліч приємних компліментів. Проте, Слава Камінська вирішила висловити своє невдоволення.

Українські музиканти Позитив та Анна Трінчер привітали шанувальників новою композицією, яку записали в дуеті
Українські музиканти Позитив та Анна Трінчер привітали шанувальників новою композицією, яку записали в дуеті

Слава Камінська назвала нову пісню музикантів піаром

Одразу після релізу нового треку Позитиву та Анни Трінчер одна з подруг колишньої солістки колись відомого гурту “НеАнгели” опублікувала скандальне відео. На ньому Слава Камінська публічно кепкує з нового треку та висловлює незадоволення тим, що багато артистів сьогодні просто наживаються на ситуації й піаряться на війні.

Де місце творчості? А не піару на ситуації в країні

– так підписала опубліковане відео, на останніх кадрах якого зображено Славу Камінську.

Подруга відомої співачки Слави Камінської опублікувала провокуюче відео, в якому розкритикувала нову композицію українських музикантів
Подруга відомої співачки Слави Камінської опублікувала провокуюче відео, в якому розкритикувала нову композицію українських музикантів

Саме з цього відео почався публічний батл двох співачок. Анна Трінчер додала скріншот реакції Слави Камінської до своєї Інстаграм-історії й зазначила, що вже не переймається тим, що багатьом може не сподобатись її творчість. Втім, Слава Камінська не змовчала й продовжила ланцюжок “перемовин”.

Артистка зазначила, що любить Анну Трінчер та Позитива, втім не може зрозуміти, де музика в новій композиції двох виконавців. Співачка вирішила “підколоти” Славу Камінську.У відповідь на її запитання: “Де тут музика?” Анна зазначила: ” Напевно, в тому ж місці, де твоя музична композиція “Слава Богу”.

Батл двох співачок в Інстаграмі
Батл двох співачок в Інстаграмі

Схожі статті

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.