Холостячка Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном: “Потрібно показати”

Популярна українська акторка та головна героїня найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина чесно поділилася з фанатами планами на своє майбутнє.

Ксенія Мішина здобула широку популярність, зігравши роль Лідії Шефер у серіалі “Кріпосна”. Після успіху картини зірку почали запрошувати в найрейтинговіші телешоу. Так, акторка встигла перемогти у “Танцях з зірками” в парі з Євгеном Котом, з яким їй, до речі, приписували роман, а також Ксенія відкрила нову епоху в ніші українських реаліті і стала першою “Холостячкою” країни.

Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном
Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном

Знаменита красуня була оточена чоловічою увагою на проєкті та знайшла своє кохання в обличчі сценариста “Кварталу” Олександра Еллерта. Пара протрималася у стосунках близько року, після чого Мішина заявила про розставання. Пізніше в інтерв’ю артистка розповідала, що фанати бачили лише позитивну сторону їхньої з Еллертом історії, а поза камерами відбувалося багато такого, що далеке від ідеальної картинки. Закохані сходилися, розходилися, знову сходилися, але зрештою Ксенія поставила жирну крапку і звернулася до фанатів з проханням більше не асоціювати її ім’я з колишнім обранцем.

Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном
Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном

Після невдачі у коханні Мішина продовжує вести свій блог в Інстаграмі, де ділиться повсякденним життям з сином Платоном, розповідає про медитації, духовне зростання і не тільки. Цього разу Ксенія зворушливо і відверто звернулася до усіх захисників і захисниць України, завдяки яким має змогу щоранку просинатися і проживати своє життя настільки щасливо, наскільки це можливо в умовах війни:

“Коли думала, як привітати наших захисників, то зрозуміла одну річ. Потрібно показати те, за що вони воюють і віддають життя та сили. Моє відео якраз про це”.

В опублікованому відео акторка усміхається, а головне – вона робить це на своїй землі, в Україні. Як зізналася Мішина, вона могла би будувати життя де завгодно, але хоче бути саме вдома, і саме зараз зірка усвідомила, як сильно любить свою країну, а також що таке справжня честь, сміливість та гідність.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.