Чому діти Анастасії Стоцької ростуть копіями Кіркорова: побешкетували на гастролях? (ФОТО)

Відома російська співачка Анастасія Стоцька ростить дітей, які сильно схожі на її колегу Філіппа Кіркорова, з яким, за чутками, у неї був роман. Артист відповів на всі запитання

Свою популярність дует співаків Філіппа Кіркорова та Анастасії Стоцької здобули за золотих часів російської естради. Окрім успішної співпраці вони стали відомі завдяки чуткам про ймовірний роман. На початку 2000-х років російський співак займався просуванням імені Анастасії Стоцької, втім неозброєним оком було видно, яка між артистами іскра.

Сам Філіпп Кіркоров неодноразово зізнавався, що відчуває до Анастасії Стоцької теплі почуття, але всі чутки про роман одразу спростовує. На момент активної співпраці співак перебував у шлюбі з Аллою Пугачовою, якій зберігав вірність. Втім, зізнається артист, він вважає, що їхні зі Стоцькою стосунки були б щасливими.

У квітні цього року Кіркоров зізнався, що між ним та його колегою не виникало навіть натяку на розмову про стосунки, адже обидва розуміли: Філіпп зрадити не зможе.

Стоцька — це щось особливе у моєму житті. Для мене це найяскравіший приклад того, на якому рівні мали складатися стосунки Філіпа Кіркорова та ще когось. Як пара, я впевнений, ми досі були б разом і вже відсвяткували б цього року 20-річчя

– зізнався в коментарі для журналістів артист.

Шанувальники помітили, що діти Анастасії Стоцької зовнішньо сильно схожі на її зіркового колегу Філіппа Кіркорова
Шанувальники помітили, що діти Анастасії Стоцької зовнішньо сильно схожі на її зіркового колегу Філіппа Кіркорова

Анастасія Стоцька була заміжня двічі, а від другого чоловіка співачка народила сина та доньку. Проте, деякі шанувальники впевнені, що батько насправді Філіпп Кіркоров. Сам співак ні краплі не здивований подібними чутками. За зізнанням артиста, вони зі Стоцькою пов’язані “кармічно”. Співак зізнався, що його колега та хороша подруга опинилась з ним поруч у найскладніший етап його життя.

Ви уявляєте, наскільки кармічно ми були разом. Настя мене рятувала в той період від крайньої межі

– розповів Філіпп Кіркоров.

Втім, за словами артиста, нині він абсолютно самотній, хоча не заперечує, що може в майбутньому одружитись. Кіркоров заявив, що йому цілком комфортно жити одному, проте доля непередбачувана, а тому ніхто не знає, що на нас чекає в майбутньому. Артист заявив, що його серце відкрите до нових знайомств, втім він покладається на випадковість – робити для знайомства щось цілеспрямовано він не збирається.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.