Нічого не їла та мала критично низьку вагу: Заворотнюк зізналася, що мала розлад харчової поведінки

26-річна донька відомої акторки Анастасії Заворотнюк Анна зізналась в своєму Інстаграм-блозі, що мала розлад харчової поведінки. За словами дівчини у її життя це траплялось не один раз.

Анна Заворотнюк – старша донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться із важкою онкологічною хворобою.

Анна народилася у шлюбі Анастасії з мільйонером Дмитром Стрюковим. Дівчина росла з батьками в США, однак після розлучення батьків вона разом з мамою переїхала в Росію.

Вищу освіту дівчина вирішила отримувати в США. Там вона стала дипломованим продюсером. Анна – відома модель, а також акторка. Вона знімалася в серіалі “Закрита школа”, а також грала невелику роль в серіалі “Моя прекрасна няня”.

Анна Заворотнюк
Заворотнюк зізналася, що мала розлад харчової поведінки

Дівчина повернулася в росію зі Штатів, коли її мама Анастасія Заворотнюк важко захворіла.

Зараз дівчина працює моделлю, а також активно веде свій Інстаграм-блог. Там дівчина розповідає підписникам про моду, ділиться секретами вдалого макіяжу і дуже рідко показує подробиці з особистого життя.

Нещодавно Анна Заворотнюк вирішила відповісти на питання своїх підписників.

Один із фоловерів запитав, чи дівчина мала розлади харчової поведінки, адже моделі часто цим страждають.

Дівчина зізналась, що мала такі проблеми, ще й неодноразово.

Я безумовно стикалася з цим і не раз. На цьому фото я важу 49 (критична вага для мене). Харчувалась одним яблуком в день і кавою. Сама з цього виходила, але декілька раз в житті у мене траплялись такі заскоки.

, – зізналась дівчина.

Заворотнюк зізналася, що мала розлад харчової поведінки

Також дівчина добавила, що зараз важить 59 кілограмів, їсть все що забажає, займається спортом і чудово себе почуває.

Нагадаємо, раніше донька Заворотнюк в своєму Інстаграм-блозі зізналася, що її мамі важко боротися з хворобою, однак вона тримається. До слова, Анастасія Заворотнюк вже 3 роки бореться з раком мозку 4 стадії. Жінка довгий час лікувалась в Штатах, а зараз знаходиться у заміському будинку в Підмосков’ї разом з доглядальницею, мамою та молодшою донькою Мілою.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.