Вічно вагітні: Каменських, Могилевська та інші зіркові красуні, які все життя носять статус майбутніх мам

Про цих українських зірок постійно ходять чутки, що вони вагітні. Однак поки що ні одна із них не стала мамою. Про кого йде мова, читайте далі в матеріалі.

Материнство – одне із найкращих відчуттів, яке не всім вдається відчути. В українському шоу-бізнесі є немало жінок, яким не пощасливилось поки що стати мамами. Цікаво, що кожну із цих артисток прихильники час від часу підозрюють у вагітності.

Настя Каменських

Настя Каменських натякнула на розлучення з Потапом
Зіркові красуні, які все життя носять статус майбутніх мам: Настя Каменських

Відому українську співачку Настю Каменських дуже часто підозрюють у вагітності. Це пов’язано з тим, що співачка має пишні форми, часто худне, а потім знову набирає вагу. Ще більше чуток появилось після того, як Каменських у 2019 році вийшла заміж за Потапа. Подружжя в інтерв’ю зізнавались, що мріють про дитину і прихильники не могли дочекатися, коли це станеться. Однак поки що настя Каменських так і не стала мамою.

Наталя Могилевська

Могилевська показалася в домашньому вигляді на своїй кухні
Зіркові красуні, які все життя носять статус майбутніх мам: Наталя Могилевська

Наталя Могилевська була заміжня двічі, однак дітьми в жодному з шлюбів вона не обзавелась. Останні роки співачка була самотньою. Однак в березні цього року Могилевська зустріла своє кохання. Співачка розповіла про це в інтерв’ю. За словами Могилевської, цей чоловік старший за неї і багато років він жив в Америці.

Після цього зізнання її прихильники помітили, що живіт співачки округлився. В коментарях під її фотографіями в соціальних мережах прихильники навіть почали вітати співачку з майбутнім батьківством. Однак Могилевська пізніше зізналась, що просто набрала зайву вагу.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва поділилась новим знімком
Зіркові красуні, які все життя носять статус майбутніх мам: Надя Дорофєєва 

Надю Дорофєєву час від часу підозрювали у вагітності, хоча вона має ідеальну фігуру і плоский живіт. Співачка була 7 років в шлюбі з Володимиром Дантесом, однак дітьми вони так і не обзавелись.

В березні цього року Дорофєєва оголосила про розлучення з чоловіком і вже через місяць зізналась, що має нові стосунки. Тоді й прихильники запідозрили, що Надя може бути вагітною від нового коханого. Співачка підігріває чутки ще й тим, що останнім часом з’являється на публіці лише в об’ємному одязі, який приховує її форми.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.