У свій день народження Світлана Лобода пожертвувала 1 мільйон гривень на відновлення будинків в Ірпені

18 жовтня українська співачка Світлана Лобода святкує свій 40-й день народження. В цей день співачка вирішила зробити подарунок не собі, а жителям її рідного міста Ірпінь.

У свій 40-й день народження, 18 жовтня, співачка Світлана Лобода на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що в цей день вирішила зробити собі особливий подарунок. Артиста вирішила пожертвувати 1 мільйон гривень на відбудову будинків в її рідному місті Ірпінь, який сильно постраждав від російських окупантів.

У свій день народження я хочу перерахувати мільйон гривень на відновлення трьох зруйнованих багатоповерхових будинків у місті Ірпінь.

У кожному їх я була особисто.

Так, я бачила на власні очі страхи, які залишила по собі російська армія.

, – написала співачка.

Також співачка повідомила, що мільйон гривень – це лише частина грошей, яка необхідна для відновлення цих будинків. Всього потрібно 4 мільйони гривень. Тому артистка відкрила збір коштів, яких не вистачає, і попросила в українців долучитися до збору, щоб допомогли людям, які залишились без даху над головою.

Варто відзначити, що Світлана Лобода не вперше жертвує кошти на допомогу Україні, а саме місту Ірпінь, в якому вона народилась та виросла.

В червні цього року співачка пожертвувала 3 мільйони гривень на відбудову дитячого садочку “Віночок” в Ірпені. А в березні Лобода передала теробороні Борисполя автомобіль і 1,5 мільйонів гривень на бронежилети для військових.

Нагадаємо, Світлана Лобода з 2014 року жила та процювала в росії, однак після початку повномасштабної війни на території України співачка підтримала свою Батьківщину і засудила дії російської армії. Світлана виїхала з росії, відмовившись від російських коштів та заробітків.

Світлана Лобода активно допомагає Україні не тільки власними коштами, а й волонтерством. В недавньому інтерв’ю співачка зізналася, що відчуває себе дуже винною за те, що не цікавилася політикою в 2014 році й тим, що насправді тоді відбувалось.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.