До морозів готова: Леся Нікітюк показала, хто її грітиме цієї зими і порадила, як підготуватись до холоду

Леся Нікітюк на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала, як підготувалась до майбутньої холодної зими та показала наочно, хто та що грітиме її під час морозів

Вже зовсім скоро в Україні настануть справжні морози. Бути впевненими в спроможності енергосистеми забезпечити кожну домівку теплом неможливо, адже ледве не щоденно інфраструктура піддається постійним обстрілам. Саме тому експерти радять українцям обдумати план, як вони будуть грітись у разі тимчасової відсутності банальних благ цивілізації.

Зірки, як і всі інші, активно закупають та готують необхідні для зимівлі речі. На особистих сторінках у соціальних мережах українські знаменитості діляться зі своїми підписниками ідеями та досвідом. Цього разу ведуча та блогерка Леся Нікітюк показала, що та хто грітиме й рятуватиме її майбутньої морозної зими.

Леся Нікітюк розповіла, як підготувалась до зими

Українська телеведуча з відповідальністю підійшла до підготовки до зимового сезону. Зірка придбала чимало корисних в побуті речей. У власному блозі в Інстаграмі Нікітюк детально показала кожен крок і підказала своїм шанувальникам та підписникам, що вони можуть зробити, аби бути впевненими, що не замерзнуть під час холодів.

Так, Леся Нікітюк показала, що придбала спеціальну настільну газову плиту, а до неї докупила невеличкий газовий балон. Завдяки цим покупкам зірка зможе готувати їсти у разі відсутності газу та електроенергії. Втім, варто зазначити, що газовий балон потрібно буде заправляти.

Телеведуча та блогерка показала, яку газову плиту та балон придбала додому
Телеведуча та блогерка показала, яку газову плиту та балон придбала додому

Окрім цього, Леся Нікітюк показала, що підготувала велику купу дров. Порубані дерева обережно складені в спеціально відведеному місці, а на фотографії також позує песик ведучої. Схоже, що білий собака також є невіддільним оберегом під час холодів, адже пухнастий звір неодмінне грітиме Лесю Нікітюк.

Ведуча показала кипу дров та красивого песика
Ведуча показала кипу дров та красивого песика

Окрім того, розповіла зірка, в домі її батьків також є камін. Альтернативний спосіб опалення будинку додає впевненості в тому, що під час морозів сімейство не замерзне. Втім, Леся Нікітюк сподівається, що потреби розпалювати багаття не буде.

Знаменитість показала камін, який стоїть в будинку її батьків
Знаменитість показала камін, який стоїть в будинку її батьків

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.