“Викопаю його сам”: у померлого Мойсеєва “з’явився” син, який тепер вимагає передати йому спадщину на майно

Минулого місяця Мережу сколихнула новина про несподівану смерть російського співачка Бориса Мойсеєва. Нині виявилось, що в артист був син, який претендує на спадщину

Відомий російський співак та виконавець легендарного хіта “Блакитна лагуна” помер 27 вересня 2022 року. Після загадкової загибелі артиста почали викриватись цікаві деталі його не менш загадкового життя. Так, нещодавно публічно зголосився “син” померлого Мойсеєва, який тепер вимагає право на отримання спадщини співака.

“Сином” Бориса Мойсеєва назвався скандальний російський шоумен, на ім’я Станіслав Борецький. Він виступав у музичному гурті “Ленінград”, записував сольні альбоми, але що набагато цікавіше, він входить до числа людей, які 2014 року підтримали анексію Кримського пів острова.

Станіслав Борецький публічно назвав себе сином Бориса Мойсеєва лише після смерті російського музиканта
Станіслав Борецький публічно назвав себе сином Бориса Мойсеєва лише після смерті російського музиканта

За словами Стаса Борецького, російський співак став батьком ще за молодості. Борис Мойсеєв, за зізнанням Борецького, перебував у стосунках з його матір’ю у віці 16 років. Втім, ніяких доказів своїм словам Станіслав не надає, а тому багатьох така несподівана заява наштовхує на думку про те, що Борецький намагається нажитись на смерті російського співака.

Більш того, “син” Бориса Мойсеєва вимагає переглянути питання розподілу майна померлого співака. Схоже, що Борецький хоче не просто здобути популярність у такий брудний спосіб, але й отримати частину нажитого музикантом. Нагадаємо, що все своє майно Борис Мойсеєв заповів другові та своєму артдиректору Сергію Гороху. Такий вчинок аргументується тим, що саме товариш Мойсеєва був поруч із ним до самої смерті.

Борис Мойсеєв заповів усе своє майно товаришу Сергію Гороху, який був із ним та допомагав до самого кінця життя музиканта
Борис Мойсеєв заповів усе своє майно товаришу Сергію Гороху, який був із ним та допомагав до самого кінця життя музиканта

Втім, Станіслав Борецький налаштований дуже серйозно. Скандальний російський шоумен заявив, що він вимагатиме ексгумації тіла померлого Мойсеєва, аби впевнитись та довести всім, що він дійсно є його сином. Шоумен натякнув, що його не зупинить нічого – він готовий на все, аби довести родинні зв’язки з російським співаком.

У будь-якому випадку від спадщини на його майно я не відмовлюся. А якщо я цього не доб’юся, то викопаю його сам і відвезу в лабораторію

– заявив Станіслав Борецький у коментарі для російських медіа.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.