Дружина Монатіка проговорилася про шлюб Олега Винника: Таюне виявилася не просто бек-вокалісткою

Відомий український співак Олег Винник вперто не підтверджує чутки про романтичні відносини з бек-вокалісткою Таюне, але натяків на це все більше.

Олега Винника можна назвати не тільки головним вовком країни, але й головним інтригантом шоу-бізнесу. Співак з моменту початку своєї кар’єри на українській сцені не розкриває деталей свого особистого життя, яке активно обговорюють його численні прихильники. На думку вовчиць Винника він має дружину і всі навіть знають, як вона виглядає, просто не підозрюють, що це вона. Це може бути бек-вокалістка Таюне, без якої Олег не виходить на сцену.

Як зараз живе дружина Олега Винника Таюне
Як виглядає дружина Олега Винника Таюне

Вважається, що Винник і Таюне одружилися після навчання в музичному училищі, де познайомилися, а пізніше у них з’явився син Юліан, який виріс і живе у Німеччині. Там під час війни в Україні перебуває співак.

В шоу-бізнесі у Олега Винника багато колег і друзів, які можуть знати про його сім’ю більше, ніж прихильниці артиста. Одного разу під постом Таюне, який вона присвятила ймовірному чоловіку Виннику на його день народження і звернулася до нього з по-батькові так, щоб не виникло зайвих підозр, відписалася дружина Діми Монатіка Ірина.

Дружина Монатіка проговорилася про шлюб Олега Винника
Дружина Монатіка проговорилася про шлюб Олега Винника

У коментарях вона не приєдналася до привітань від бек-вокалістки Таюне, а привітала саме її з іменинником:

Вітаю з іменинником! Щастя вам безмежного у всіх його проявах!

Подібні привітання доречні для батьків або другої половинки іменинників. Щоб не здіймати зайвого галасу, зіркова пара публічно не стала відповідати Ірині.

Дружина Монатіка проговорилася про шлюб Олега Винника
Дружина Монатіка проговорилася про шлюб Олега Винника

Нагадаємо, Олег Винник і Таюне зникли з Мережі на початку повномасштабної війни росії проти України та викликали багато хейту через те, що публіка сприйняла їх зникнення як втечу, але пізніше юридичний представник артиста повідомив, що він перебуває на лікуванні у Німеччині і займається благодійною діяльністю на допомогу ЗСУ через власний фонд “Вовчиця”.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.