Дружина Меладзе Джанабаєва показала рідкісне фото після пластики: як виглядає екс-ВІА Гра

Зіркова дружина відомого співака Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва показала фото після чергової пластичної операції. Зірка вразила публіку запухлим обличчям

Не так давно Альбіна Джанабаєва народила зірковому співакові Валерію Меладзе доньку. Схоже, що після пологів зірка вирішила “привести себе у форму” доволі радикальними методами. Так, співачка та екс-учасниця гурту “ВІА-Гра” робила пластичну операцію. Деякі шанувальники навіть заявили, що тепер жінка стала дуже схожа на Мадонну.

Пластичний хірург прокоментував зміни у зовнішності Джанабаєвої

Після останніх фотографій шанувальники сильно занепокоїлись зовнішнім виглядом Альбіни Джанабаєвої. Обличчя зірки набуло помітної припухлості. Відомий пластичний хірург вирішив проаналізувати зовнішність зірки й висунути свій вердикт. Так, за словами лікаря, співачка й дійсно користувалась послугами хірурга.

Після народження дитини Альбіна Джанабаєва користувалась послугами пластичного хірурга та косметолога
Після народження дитини Альбіна Джанабаєва користувалась послугами пластичного хірурга та косметолога

За словами експерта, саме філери винні в тому, що обличчя співачки стало помітно припухлим. Втім, ніяких серйозних змін до своєї зовнішності вона не вносила.

Ознак радикальної пластики у співачки я не помічаю. Можливо, була нижня транскон’юктивальна блефаропластика

– зазначив лікар.

Пластичний хірург також зазначив, що артистка користувалась послугами косметолога. До переліку виконаних маніпуляцій, скоріш за все, увійшли підтяжка обличчя, апаратна косметологія, а також так звані “уколи краси”. Через введення філерів зовнішність зірки змінилась у гіршу сторону, адже вони сильно тягнуть до себе вологу і спричиняють появу запухлого обличчя.

Пластичний хірург в коментарі детально пояснив, чому обличчя Альбіни Джанабаєвої стало таким запухлим
Пластичний хірург в коментарі детально пояснив, чому обличчя Альбіни Джанабаєвої стало таким запухлим

Нагадаємо, що раніше Альбіна Джанабаєва втрапила у серйозний скандал стосовно авторських прав. Так, артистка переспівала пісню Альони Апіної “Бухгалтер” на російському телеканалі. Втім, виявилось, про компенсацію авторських прав не йшло й мови – схоже, що Джанабаєва сподівалась, що ніхто не помітить.

Проте, Альона Апіна подала на зірку в суд. Після довгого судового процесу було оголошено рішення – за порушення Альбіною Джанабаєвою авторських прав телеканал, на якому вона виступала, змушений виплатити Альоні Апіній 150 тисяч рублів.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.