Гастролей по Європі не буде: концерти Ані Лорак у Німеччині і Чехії повністю скасували

Ані Лорак планувала відновити свою співочу кар'єру бодай у Європі. Однак і там співачку-зрадницю не захотіли бачити. Подробиці читайте далі у статті.

З початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак повела себе дуже дивно. Співачка, яка виросла і побудувала кар’єру в Україні, вирішила мовчати про злочинні дії російської армії, тим самим вона підтримала війну.

Цікаво, що співачка повністю зникла з інформаційного простору більше ніж на півроку та навіть видалила свій Інстаграм-блог, де у неї було більше 8 мільйонів підписників.

Відомо, що влітку у Лорак мав бути концертний тур по містам росії, однак його відмінили. Схоже, проросійська співачка тепер не потрібна і у самій росії.

Ані Лорак зганьбилась звинуваченням у сторону свого колишнього продюсера Костянтина Меладзе
Концерти Ані Лорак у Німеччині і Чехії повністю скасували

Вже цієї осені стало відомо, що Ані Лорак збирається з концертним туром по Європі. Співачка анонсувала свої виступи у містах Німеччини та Чехії. Цікаво, що в анонсі до виступів Лорак вказала, що вона Народна артистка України і найтитулованіша артистка України. Ймовірно, співачка сподівалась, що згадавши про свої українські корені, вона зможе зібрати ще більше європейських глядачів на своїх концертах. Однак відбулось все навпаки.

Українські активісти почали протестувати проти концертів співачки-зрадниці у Європі і це дало результат. Спочатку виступи Лорак відмінили організатори концертів у Чехії, а згодом і у Німеччині.

Анонси європейських концертів зникли і з офіційного сайту Ані Лорак.

Варто зазначити, що на сайтах із продажу квитків на концерт Лорак вказано, що концерти начебто переносяться на 2023 рік. На одному з сайті сказано, що виступ Лорак переноситься через “нестабільну геополітичну ситуацію”. На іншому сайті вказано, що причиною перенесення концерту є “поширення коронавірусної інфекції”.

Концерти Ані Лорак у Німеччині і Чехії повністю скасували
Концерти Ані Лорак у Німеччині і Чехії повністю скасували

Нагадаємо, Ані Лорак нещодавно вперше за 7 місяців об’явилася в інформаційному просторі. Співачка відновила свій Інстаграм-блог і опублікувала новий пост, в якому заявила, що вона поза політикою і за мир. Схоже, співачка боїться втратити свою зіркову кар’єру і намагається робити хоч якісь дії, щоб знову бути комусь потрібною, як співачка. Однак поки що Ані Лорак викликає в української публіки лише розчарування.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.