Леся Нікітюк святкує 35-й день народження: як провінційна простачка стала телезіркою та чого їй це коштувало

Одна з найвідоміших українських телеведучих та блогерка Леся Нікітюк 19 жовтня святкує свій 35-й день народження. В цей день ми вирішили розповісти про непростий шлях дівчини до слави та успіху.

Сьогодні Леся Нікітюк – успішна, відома і затребувана телеведуча, однак шлях до цього у дівчини був дуже непростий.

Леся – звичайна дівчина із маленького містечка Хмельницький, яка не мала ні багатих батьків, ні потрібних зв’язків, лиш талант та непереборне бажання стати популярною.

Колись амбіційна білявка витратила останні кошти на новий одяг і поїхала підкорювати столицю. Однак удача не одразу до неї повернулась.

Як виглядала Леся Нікітюк в шкільні роки
Як виглядала Леся Нікітюк в шкільні роки

В одному з інтерв’ю Нікітюк розповіла, що їй довелось дуже багато працювати і бути на побігеньках а українських зірок.

Спочатку Лесі вдалось влаштуватись працювати на телеканал “1+1”. Там майбутня зірка працювала адміністратором проекту “Голос країни”. Нікітюк згадує, як догоджала українським зіркам. Якось Леся розповіла історію, як в той час підносила Насті Каменських чай та каву, а тій все не подобалось.

Тоді Нікітюк і мріяти не могла про славу і популярність. Вона орендувала кімнату і ненайкращому районі киева і по 12 годин на дому працювала на “плюсах”.

Однак все змінилось, коли у 2012 році Леся вирішила взяти участь у комедійному проекті “Розсміши коміка”. Там дівчина справила неабияке враження на публіку та суддів шоу. Проста дівчина з народу з іскрометним почуттям гумору настільки сподобалась глядачам, що Нікітюк одразу помітили й продюсери різних шоу і почали кликати на кастинги.

Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар'єри
Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар’єри

Відомою Леся Нікітюк стала, коли вона пройшла кастинг на тревел-шоу “Орел і решка” і стала ведучою цього популярного шоу.

Зараз Леся Нікітюк – одна з найвідоміших і затребуваних телеведучих України. За її плечима є багато успішних популярних проектів, зокрема “Хто зверху”, “Ле Маршрутка”, “Шалена зірка” та інші.

Однак телеведуча зізнається, у її популярності та слави теж є ціна. Як відомо, Леся Нікітюк в свої 35 років не одружена і не має дітей. Телеведуча зізнається, що до початку війни в Україні вони мала до 200 знімальних днів у рік і зовсім не мала часу на особисте життя.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!