Ваган залишився без сестри: Брухунова розповіла про вчинок доньки Петросяна від першого шлюбу

Молода дружина російського гумориста Євгена Петросяна Тетяна Брухунова пролила світло на його стосунки з дорослою донькою від першого шлюбу.

Євген Петросян після розлучення з Оленою Степаненко одружився зі своєю помічницею Тетяною Брухуновою, яка молодше ніж він на 43 роки. Вона стала по рахунку вже п’ятою дружиною гумориста, але дітей у нього всього двоє. Доросла дочка Вікторина від першого шлюбу і маленький син Ваган, який народився у 2020 році в п’ятому шлюбі.

Молода дружина Петросяна нещодавно привітала його з днем батька, який вони провели втрьох з сином. Користувачі Мережі поцікавилися, чи отримав Євген Ваганович привітання від дорослої доньки, на що Брухунова відповіла, що вони перестали спілкуватися. Вікторина сама вирішила перервати зв’язки з батьком, а Тетяна вмішуватися не збирається:

На жаль, дочка Євгена Вагановича перервала всі контакти з ним. Це дві дорослі людини, їх право вибору – спілкуватися чи ні

, – заявила Брухунова.

Брухунова розповіла про вчинок доньки Петросяна від першого шлюбу
Брухунова розповіла про вчинок доньки Петросяна від першого шлюбу

Також в пресі раніше писали про те, що після сварки з донькою Петросян викреслив її з заповіту, але Вікторина без спадку не залишиться. За чутками про її долю попіклувалася мачуха Олена Степаненко, яка збирається передати падчерці мільйони, які відсудила при розлученні у гумориста.

Нагадаємо, про роман Петросяна і Брухунової розповсюдилися розмови ще до його офіційного розставання з Степаненко. У 2019 році вони одружилися, а у 2020 році пара стала батьками хлопчика, якого Тетяна запропонувала назвати Ваганом на честь діда, батька Євгена Вагановича.

Як виглядає дружина і син Петросяна

Хейтери були впевнені, що Брухунова народжувала не сама і вони скористалися послугами сурогатного материнства, але дружина артиста, який підтримує російське вторгнення в Україну, заперечила і заявила, що вона молода і здатна самостійно народжувати дітей.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.