Залицяється краще за Еллерта: таємний прихильник Ксенії Мішиної подарував екс-холостячці дорогу прикрасу

Нещодавно у відомої української акторки, а також головної героїні першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" з'явився таємний прихильник. Зірка показала, який подарунок він зробив на цей раз

Відома українська акторка Ксенія Мішина здобула свою популярність завдяки акторській майстерності, неймовірній харизмі та жіночності. Окрім цього, зірка є неймовірно красивою дівчиною, а тому постійно приваблює погляди чоловіків. Цього разу до знаменитості залицяється таємничий галантний романтик.

Ксенія Мішина похизувалась подарунком від загадкового прихильника

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка активно розповідає про всі події зі свого життя – так сталось і сьогодні. Ксенія Мішина відправилась на масаж до свого лікаря, якого відвідує завжди. Так, артистка показала кадри, як він масажує болючу ділянку на нозі. У наступній Історії акторка показала своє щире здивування від того, який сюрприз таємний прихильник залишив цього разу.

Усміхнена та щаслива Ксенія Мішина показала, що таємний прихильник подарував їй цього разу
Усміхнена та щаслива Ксенія Мішина показала, що таємний прихильник подарував їй цього разу

Артистка продемонструвала великий красивий букет квітів та зазначила, що чоловік залишив його у клініці масажу, доки вона була на сеансі. Коли Ксенія Мішина вийшла з кабінету масажиста, то побачила романтичний презент від загадкового залицяльника.

Ксенія Мішина похизувалась ще одним букетом, який їй подарував загадковий чоловік
Ксенія Мішина похизувалась ще одним букетом, який їй подарував загадковий чоловік

Окрім свіжих квітів чоловік вирішив порадувати Ксенію Мішину прикрасою. Артистка показала красиву коробочку й записку, яку для неї залишив її залицяльник. У записці було зазначено, що чоловік із нетерпінням чекає на майбутнє побачення та хоче, аби дівчина завтра одягла подаровану прикрасу.

Українська акторка отримала щедрий подарунок від загадкового романтика
Українська акторка отримала щедрий подарунок від загадкового романтика

Нагадаємо, що вчора той самий залицяльник прикрасив автомобіль артистки великою кількістю троянд та подарував їй величезний букет із плюшевим ведмедиком. На капоті машини таємний прихильник залишив записку, в якій зазначив, що дуже хотів, аби Ксенія Мішина усміхнулась. Загадковий чоловік також запросив артистку на побачення, яке має відбутись вже завтра.

Залицяльник “наказав” акторці цілий день їздити на машині, що обклеєна красивими квітами. Ксенія Мішина з радістю послухала свого прихильника, втім поліція порушила ідилію. Правоохоронці зупинили автомобіль зірки та попросили її зняти квіти з кузова машини, адже вони заважають іншим учасникам дорожнього руху.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.