Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя: Захур та діти її підтримали

Нещодавно співачка Камалія разом із чоловіком та дітьми повернулася з Великої Британії до України. Артистка продовжила свою благодійну діяльність вже на Батьківщині.

З початку повномасштабної війни в Україні Камалія разом із чоловіком Мохаммадом Захуром та двома дітьми виїхали із свого будинку в містечку Буча, що на Київщині до Великої Британії, де у них теж є власна нерухомість.

Однак артистка вирішила не просто відсиджуватись за кордоном, поки в її рідній країні йде війна, а активно допомагати , волонтерити та всіма можливими способами пришвидшувати перемогу. Так, відомо, що чоловік співачки Мохаммад Захур разом з іншими впливовими людьми Пакистану передали для ЗСУ 2 винищувачі. У самої ж Камалії є 3 благодійні фонди, які працюють на благо України. Відомо, що співачка разом зі своїм благодійним фондом закуповує великі партії ліків у Європі та передає їх в Україну для наших бійців.

Камалія похвалилась підрослими доньками
Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя

На днях Камалія разом з чоловіком та дітьми вперше за весь час повномасштабної війни прийняли рішення повернутися в Україну.

Після повернення на рідну землю співачка одразу продовжила свою волонтерську діяльність. Проте тепер Камалія вирішила допомогти не тільки матеріально, а й морально підтримати український народ. Артистка виступила на благодійному концерті для переселенців з Маріуполя і подарувала кожному присутньому трішки свого тепла та турботи.

На концерті Камалія з’явилася у дуже красивій білій сукні-вишиванці. Співачка зробила притаманну для себе зачіску – завила у локони своє біляве волосся. В такому образі співачка виглядала дуже гармонійно та ніжно.

Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя
Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя

В своєму Інстаграм-блозі співачка опублікувала декілька фотографій з благодійного концерту. Судячи з фото, на зустріч з переселенцями прийшли й чоловік та діти Камалії.

Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя
Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя

Дякую, дорогі маріупольці, за ваші емоції, віру! Дякую, дорогі наші ЗСУ, за можливість співати, творити, жити!

, – написала Камалія в своєму Інстаграм-блозі.

В коментарях до публікації українці подякували співачці за її активну позицію та чуйність.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.