Поки Дорофєєва на вагітність тільки натякає, дружина Андрія Бєднякова народила йому сина: “Така традиція”

Сьогодні для Андрія Бєднякова день почався дуже добре – його дружина народила другу дитину. Український ведучий показав зворушливі кадри новонародженого малюка

Не так давно Андрій Бєдняков у соціальних мережах зізнався, що його дружина чекає на їхню другу дитину. Доволі довго закохані не розповідали шанувальникам та підписникам про вагітність Анастасії Короткої, втім зрештою вирішили, що тягнути далі нема куди. Сьогодні ж стало відомо, що відомий український шоумен та телеведучий став батьком вдруге.

Сьогодні на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Андрій Бєдняков опублікував новий допис, у якому він розповів про народження свого другого малюка. Телеведучий опублікував зворушливу фотографію, на якій зображено тендітну зморщену ніжку його сина. У описі до нової публікації ведучий залишив промовисте звернення до новонародженого малюка.

Український телеведучий привітав свого сина в цьому світі й зазначив, що він та його дружина Настя Коротка дуже сильно чекали на появу малюка. Втім, артист перепросив за те, що пропустив пологи, зазначивши, що це вже стало доброю традицією сімейства. Нагадаємо, що появу першої дитини, доньки Ксенії, він також пропустив. Наразі Андрій Бєдняков з об’єктивних причин знаходиться далеко від своєї дружини, втім із нетерпінням чекає на зустріч.

Андрій Бєдняков показав рожеву ніжку свого новонародженого сина
Андрій Бєдняков показав рожеву ніжку свого новонародженого сина

В описі до нової публікації телеведучий зазначив, що він не просто так пропустив настільки важливу подію. Андрій Бєдняков зазначив, що зараз він робить усе можливе, аби в майбутньому його син пишався своїм батьком та з гордістю дивився йому в очі. Крім того, український ведучий подякував своїй дружині за те, що вона подарувала йому другу дитину й зазначив, що вона – найкраща мама.

Така вже в мене традиція, пропускати появу дітей… Вибач, що я далеко, але роблю усе, щоб тобі потім було не соромно дивитися батькові в очі

– зазначив у описі знаменитість.

Висловити свою щиру радість від події поспішили відомі українські зірки. Під новою публікацією колеги, друзі та шанувальники щиро привітали знамениту пару з важливою подією. До привітань доєднались Юлія Саніна, Даша Астаф’єва, Катерина Варнава, Віра Брежнєва, Настя Каменських, Лілія Подкопаєва, Ігор Ласточкін, Ольга Сумська, Володимир Остапчук, Сергій Бабкін та багато інших українських зірок.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.