Актори Дизель Шоу Яна Глущенко, Вікторія Булітко і Єгор Крутоголов згадали покійну Марину Поплавську: “4 роки”

У 2018 році в ДТП загинула яскрава актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Її колеги Яна Глущенко, Вікторія Булітко і Єгор Крутоголов згадали про неї на річницю.

20 жовтня 2018 року автобус з акторами “Дизель Шоу” потрапив у ДТП, яке призвело до загибелі Марини Поплавської. Вину на себе взяв водій, який не впорався з керуванням.

Марина Поплавська була дуже яскравою частиною колективу, тому її ніким не замінили та не забувають про неї, а в річницю смерті колеги поділилися спогадами, якою вона була в житті.

Яна Глущенко в Instagram поділилася фото з виступу, де головною героїнею була Марина і написала:

Лялюню, чотири роки без тебе… Якими вони були, ти сама бачиш з небес. Відчуваємо, що ти завжди поруч. Дуже сумуємо, любимо та завжди пам’ятаємо

Учасник “Дизель Шоу” і художній керівник “Дизель Студіо” Єгор Крутоголов також виклав пост, присвячений Марині:

4 роки пройшло з того моменту, як Марини не стало, але ми всі пам’ятаємо, якою вона була

, – пише Єгор і додає, що Поплавська була одночасно тендітною і залізною, крутою і вразливою, людиною з великим добрим серцем, вірною подругою і великою артисткою, яка розквітала перед глядачами і такою вони пам’ятатимуть її завжди.

Не залишилася в стороні також Вікторія Булітко, яка опублікувала спільне фото з Мариною Поплавською і поділилася, що їй важко згадувати той день, коли Марини не стало. Віка зізналася, що часто розмовляє подумки з покійною подругою, особливо в ці важкі для країни часи, але вона відчуває, що не зважаючи на все Марина поруч і допомагає своєю особливою енергією.

Актори Дизель Шоу згадали покійну Марину Поплавську

Поплавська померла на 49 році життя. Прихильники не підозрювали, що в особистому житті вона була самотньою, ніколи не виходила заміж і не мала дітей. Свою материнську турботу Марина віддавала своїм племінникам.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.