Падалко, Осадча, Дорофєєва та інші зіркові красуні, які стали розлучницями і зовсім не соромляться цього

Більшість героїнь із сьогоднішньої добірки зараз щасливі у шлюбі та виховують дітей. Однак своє сімейне щастя вони отримали не зовсім чесним шляхом.

Хто із українських знаменитих жінок спочатку був у статусі коханки, а потім змусив чоловіка розлучитись, читайте далі в матеріалі.

Оля Полякова

Оля Полякова с мужем Вадимом
Зіркові красуні, які стали розлучницями: Оля Полякова

Оля Полякова познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком, коли вона була ще нікому не відомою співачкою-початківцем. А ось Вадим Буряківський був заможним чоловіком з гарними статками. Полякову одразу зацікавив чоловік. Не злякало її ні те, що він старший на 15 років, ні те, що він одружений. Деякий час Полякова була в статусі коханки і зараз спокійно про це розповідає. Розлучився Вадим зі своєю дружиною, коли Полякова була вже вагітна. Тому після розлучення чоловік одразу повів під вінець Олю. Зараз Оля Полякова та Вадим Буряківський щасливі у шлюбі та виховують двох доньок.

Катя Осадча

Катя Осадча показала маленьких синів від Юрія Горбунова
Зіркові красуні, які стали розлучницями: Катя Осадча

Катя Осадча почала крутити роман зі своїм майбутнім чоловіком Юрієм Горбуновим ще у 2015 році. Закохані довго приховували стосунки і це не дивно, адже Осадча стала розлучницею сім’ї Горбунова. З першою дружиною Людмилою Юрій Горбунов прожив у шлюбі 20 років. Спільні діти за цей час у них не з’явилося. В 2015 році Юрій розлучився з дружиною, а в 2017 році став законним чоловіком Каті Осадчої.

Марічка Падалко

Маричка Падалко, муж которой на войне, откровенно рассказала о своем диагнозе
Зіркові красуні, які стали розлучницями: Марічка Падалко

Телеведуча Марічка Падалко не приховує той факт, що на момент знайомства зі своїм майбутнім чоловіком Єгором Гордєєвим і він і вона були у шлюбі. Однак вони покохали один одного, а вже через рік Падалко завагітніла. Зараз Марічка Падалко та Єгор Гордєєв щасливі у шлюбі та виховують трьох дітей.

Надя Дорофєєва

Зіркові красуні, які стали розлучницями: Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва переплюнула усіх попередніх героїнь статті, адже увела чоловіка власної подруги. Мова йде про Михайла Кацуріна. Сім’я Дорофєєвої і Дантеса тісно дружили із сім’єю Кацуріних, які мають двох маленьких дітей. Однак дружба закінчилась, коли виявилось, що Дорофєєва має стосунки з Кацуріним. Звісно, все закінчилось гучними розлучення двох сімейних пар.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.