Чому свекруха Камалії з першого дня незлюбила співачку: Захур довго приховував українку від сім’ї

Камалія та Мохаммад Захур в шлюбі вже 20 років і мало хто знає, що їх стосунки розпочались в таємниці від сім'ї чоловіка. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Камалія – не перша дружина пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Задовго до зустрічі з українською красунею чоловік був одружений на іншій жінці. У шлюбі в них народилось двоє дітей. Але сімейне життя у них не склалося, тому Мохаммад вирішив розлучитись.

Згідно з мусульманськими традиціями, розлучення – великий гріх, тому мусульмани вкрай рідко розлучаються. Оскільки батьки Мохаммада живіть згідно традицій, чоловік вирішив від них приховати факт свого розлучення.

Однак через декілька років мільярдер закохався в українську красуню Камалію. Вже через 3 місяця після знайомства Камалія та Захур зіграли таємне весілля. Свято дійсно було таємним, адже мама Мохаммада і не здогадувалась, що у неї з’явилася нова невістка. Більше того, рідня Захура думала, що він досі живе з першою дружиною.

Чому свекруха Камалії з першого дня незлюбила співачку

В одному із інтерв’ю Захур зізнався, що не розповідав матері про нову дружину, боячись, що жінка не переживе цю новину. По-перше, її син порушив традиції, розлучившись з першою дружиною, а по-друге, Мохаммад боявся, що матері не сподобається його обраниця через яскраву зовнішність.

Матір Мохаммада Захура дізналась, що її син одружений на іншій жінці лише через декілька років. Жінка образилась на сина та нову невістку, через те, що від неї приховали таку важливу подію. Тому так вийшло, що Камалія одразу не дуже сподобалась свекрусі. Однак, за словами Захура, незважаючи на все, його матір зберегла пакистанську традицію і організувала звану вечерю на честь невістки.

Захур зізнається, що розуміє та приймає той факт, що його матір не в захваті від його дружини. Адже Камалія любить відверте вбрання та яскравий макіяж, а це не прийнято згідно з мусульманськими традиціями. Чоловік зізнається, що досі допомагає своїй дружині обрати гардероб, коли вони їдуть на його Батьківщину.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.