“Вона роз’їдає, як кислота”: 37-річна Тіна Кароль прокоментувала свою самотність та зізналась, як з нею ладнає

У житті Тіни Кароль було велике кохання, втім її чоловік рано пішов з життя. З тих пір співачку намагались "підловити" на романах з колегами, проте вона досі залишється самотньою

Відома українська співачка активно веде свої особисті сторінки в соціальних мережах. І, якщо в Інстаграмі зірка зазвичай ділиться творчими досягненнями та новинами, то в Телеграм-каналі артистка часто переходить з шанувальниками на “ліричну” ноту. Так, нещодавно Тіна Кароль розповіла, як вона ставиться до своєї самотності.

Так, за зізнанням артистки, вона навчилась правильно сприймати свою самотність і користуватись нею задля особистих цілей. Тіна Кароль зазначила, що самотність – це константа, яка ніколи й нікуди не зникає, а тому людям треба вчитись жити разом із нею. Артистка зазначила, що відчуття самотності може роз’їдати людину зсередини, втім треба вчитись чинити цьому опір.

Тіна Кароль у Мережі прокоментувала своє ставлення до власної самотності
Тіна Кароль у Мережі прокоментувала своє ставлення до власної самотності

Співачка зазначила, що піддатись відчуттю самотності – це неправильне рішення, яке може зруйнувати ледве не все життя. За словами Тіни Кароль, якщо дозволити самотності мати над собою владу та руйнувати зсередини, то можна втратити особистість та власну “родзинку”.

Зроби цю самотність інструментом, ключем до творчості яка буде пронизана чи протестом чи пошуком світла, зроби її стимулом до нестримної жаги до бажаного результату

– звернулась Тіна Кароль до шанувальників та зізналась, що навчилась використовувати свою самотність задля власної користі.

Велике кохання української співачки

Тіна Кароль знайшла своє справжнє кохання в продюсері Євгенові Огірі. Вона народила від свого чоловіка сина Веніаміна, втім батько хлопчика рано пішов із життя. Подружжя прожило в шлюбі всього лиш 5 років – 2013 року Євген Огір помер від раку шлунку. Продюсер не виграв тривалу боротьбу з онкологією.

Тіна Кароль неодноразово зізнавалась, що Євген був коханням її життя. Насправді це було видно з їхніх поглядів, дій та поведінки одне біля одного. Закохані дивились одне на одного так, ніби навколо не існувало людей, а їхні дотики були сповненні невимовного кохання. Зараз спільний син Тіни Кароль та Євгена Огіра Веніамін мешкає в Лондоні. Там хлопець і навчається.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.