Маша Єфросініна в обіймах чоловіка показала, як відсвяткувала річницю весілля: ідеальна пара (ФОТО)

Маша Єфросініна на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилась чуттєвими кадрами, на яких ніжно обіймає свого чоловіка. Закохані відсвяткували "гранатове весілля"

Відома українська телеведуча та блогерка Маша Єфросініна вже 19 років перебуває в шлюбі з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Хоча річниця весілля закоханих пройшла півтора місяця тому, лише сьогодні знаменита пара змогла відзначити дату. Ведуча поділилась ніжними кадрами на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Маша Єфросініна зізналась, що перенести день святкування річниці весілля довелось через те, що закохані були далеко одне від одного. Втім, коли Маші та Тимуру вдалось нарешті зустрітись, вони довго обіймались. Єфросініна та Хромаєв разом вже протягом 19 років – таке весілля ще називають “гранатовим”, адже воно символізує дорогоцінний гранований часом камінь. Вважається, що подружжя, яке подолало цей рубікон, перебуває в міцних та надійних стосунках.

Маша Єфросініна показала, як відсвяткувала річницю весілля зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросініна показала, як відсвяткувала річницю весілля зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

В описі до нової публікації українська телеведуча зазначила, що вони з чоловіком вийшли на новий рівень стосунків, адже раніше Маша Єфросініна та Тимур Хромаєв ніколи так сильно не “запізнювались” на святкування власної річниці.

На опублікованому відео обидва закоханих виглядають неймовірно щасливими. І Тимур, і Маша щиро усміхаються, доки в обіймах танцюють під чуттєву пісню на фоні. Для свого танцю закоханих вони обрали композицію Океану Ельзи “Я не здамся без бою”.

Ні Маша Єфросініна, ні Тимур Хромаєв вирішили не наряджатись для святкування 19-ї річниці весілля. Закохані позують перед камерою в домашньому одязі – на Тимурі бежева футболка та прості шорти в дрібну клітинку, а Маша одягла жовту футболку та сині шорти. Втім, неважливо, у що одягнуті знаменитості, адже вони виглядають неймовірно щасливими разом.

У дописі Маша Єфросініна також зазначила, чого у свою річницю побажали закохані. Так, за зізнанням української телеведучої, понад усе вони бажають вчасно відсвяткувати двадцятирічний ювілей своїх стосунків під мирним небом. Крім того, Маша Єфросініна зазначила, що вони наступний ювілей провести в колі своїх друзів та товаришів.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.