“Усе набагато простіше”: Сергій Сосєдов розповів, чому насправді в Європі скасували всі концерти Ані Лорак

Скандальний Сергій Сосєдов "розкрив усі карти" та назвав реальну причину, через яку всі європейські концерти зрадниці Ані Лорак були скасовані. Артист зізнався, що причина доволі проста

Скандальний російський музичний критик Сергій Сосєдов одного часу був дуже популярний серед українців. Аудиторія дізналась про нього, коли той був суддею на телепроєкті “Х-Фактор”. Хоча раніше Сергій Сосєдов багатьом імпонував своєю нестандартною поведінкою, тепер артист загубив минулу славу серед українців. Зараз Сосєдов мешкає в росії та підтримує її війну проти України.

Сергій Сосєдов критично висловився про творчість та особистість Ані Лорак

У коментарі для російських засобів масової інформації Сергій Сосєдов висловився про професійну діяльність своєї колеги Ані Лорак. Так, за словами артиста, її європейський тур було скасовано далеко не через політичну діяльність, тривале мовчання чи втрату минулої популярності.

Скандальний російський музичний критик Сергій Сосєдов прокоментував концертну діяльність Ані Лорак за кордоном
Скандальний російський музичний критик Сергій Сосєдов прокоментував концертну діяльність Ані Лорак за кордоном

Сергій Сосєдов зізнався, що насправді причина доволі проста. Ані Лорак не користується популярністю за кордоном, а тому концерти вирішили скасувати через те, що не набралось ні одного повного або ж напівповного залу. Більш того, Сергій Сосєдов вирішив зробити експертну заяву – буцімто в європейців просто не вистачає грошей на те, аби купити квиток на концерт російської “зірки”.

Справа в обставинах. В Європі живуть дуже бідно, навіть гірше ніж у нас. Ті, хто живуть в Іспанії чи у Франції кажуть мені, що все стрімко дорожчає. На які гроші відвідуватимуть концерти?

– прокоментував скандальний критик.

Крім того, заявив Сергій Сосєдов, німці та жителі інших європейських країн навряд чи цікавляться творчістю та особистістю Ані Лорак. Він заявив, що її концерти теоретично може відвідувати діаспора. Втім, зазначив Сосєдов, російська співачка не потребує додаткових концертів, адже за свою кар’єру заробила достатню кількість грошей, аби зустріти безбідну старість.

Вона взагалі може не співати більше, – зазначив Сергій Сосєдов, – вона собі дуже добре заробила, може живе на відсотки від того, що має. В росію їй не можна ні в якому разі повертатись, вона в розстрільних списках тут

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.