Слава Дьомін із сином похизувався подарунками від Тіни Кароль та Надії Дорофєєвої: “Ніколи б не подумав”

Відомий український телеведучий та журналіст Слава Дьомін показав, чим його з сином "побалували" Тіна Кароль та Надя Дорофєєва – приємні подарунки від зіркових колег

Один із найвідоміших українських телеведучих Слава Дьомін похизувався подарунком від відомих зірок Тіни Кароль та Наді Дорофєєвої. Так, знаменитість опублікував допис, на якому позує разом зі своїм сином та демонструє презенти, які йому подарували українські знаменитості.

В особистому блозі в Інстаграм Слава Дьомін опублікував фотографію, на якій відпочиває вдома разом зі своїм 12-річним сином Владом. Телеведучий прожив 13 років у шлюбі зі своєю колишньою дружиною Ксенією Міщенко, втім пара вирішила розійтись. Після розлучення Слава та Ксенія залишаються дуже хорошими друзями та разом виховують спільну дитину.

Схоже, що цього вечора син Слави Дьоміна залишився з ночівлею у тата, а тому вони вирішили показати, як дотримуються рекомендацій влади. Нині українці економлять електроенергію, а тому ведучий продемонстрував, як вони з сином “осяюють” свої вечори. На кадрах видно, що Слава Дьомін та Влад запалили красиві свічки. Як виявилось, їх ведучому подарували Тіна Кароль та Надя Дорофєєва.

Ведучий Слава Дьомін показав, як вони з сином економлять електроенергію
Ведучий Слава Дьомін показав, як вони з сином економлять електроенергію

В описі до нової публікації знаменитість зазначив, що вони намагаються знайти позитив у будь-якій життєвій ситуації. Так, Слава Дьомін зізнався, що навіть у відключенні світла вони шукають щось веселе та приємне.

Ніколи не думав, що подарунки Тіни Кароль, Наді Дорофєєвої та Уляни Ройс знадобляться саме для цього

– зазначив у описі до публікації Слава Дьомін.

У коментарях під новим дописом українського телеведучого шанувальники, друзі та товариші розповіли про те, як вони проводять вечори без світла. Крім того, підписники Дьоміна залишили чимало теплих слів.

Слава Дьомін отримав чимало приємних коментарів під своїм новим дописом на особистій сторінці в Інстаграм
Слава Дьомін отримав чимало приємних коментарів під своїм новим дописом на особистій сторінці в Інстаграм
  • “Ми також просиділи 4,5 години без світла. Зато провели час з дитиною якісно, без гаджетів. І в цьому великий плюс!”;
  • “Я зараз також сиджу зі свічками!!”;
  • “У нас не вимикали світло, але Кривий Ріг зменшив споживання на 46%, нема біди!!”;
  • “Молодці, сильні!”;
  • “Два сонечка!”;

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.