Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення жорстко відповіла на питання про шлюб: “Відповідь вас здивує”

В Мережі вже давно ходять чутки, що відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Нещодавно дівчина вперше прокоментувала своє особисте життя.

Христина Горняк – друга дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Якщо вірити словам першої дружини шоумена Олені Войченко, то саме Христина стала причиною їхнього розлучення, адже Володимир завів з нею стосунки ще будучи в шлюбі.

Це дуже схоже на правду, адже Остапчук зробив пропозицію новій коханій всього через декілька місяців після розлучення з першою дружиною. В жовтні 2020 року Володимир Остапчук та Христина Горняк побрались.

Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення жорстко відповіла на питання про шлюб

Подружжя, яке являється блогерами, активно висвітлювали своє особисте життя в соціальній мережі Інстаграм, показували, як вони кохають один одного та будували плани на майбутнє. Однак, схоже, їхнє щастя було недовгим. Останні декілька місяців Христина та Володимир живуть окремо. В Інстаграм-блозі Горняк нема й натяку на Остапчука, а Володимир не згадує дружину в своїх сторіз. І хоть подружжя поки не коментують стосунки, зрозуміло, що в їхньому шлюбі не все гаразд.

Звісно, Христину Горняк як активну блогерку, підписники закидують питаннями про стосунки з чоловіком. Жінка довго мовчала на цю тему, однак нещодавно все ж дала невеликий коментар.

Один із підписників запитав Христину, чому вона зараз не говорить про особисте життя, хоча раніше висвітлювала його щодня.

Ось, що відповіла Горняк:

Відповідь вас здивує: не висвітлюю, бо маю на це право. Якщо не подобається, тоді пропоную не переглядати мою сторінку, щоб не нервуватись

Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення жорстко відповіла на питання про шлюб
Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення жорстко відповіла на питання про шлюб

Варто відзначити, що нещодавно Христина Горняк святкувала свій 36-й день народження і її чоловік не був запрошений на свято. Крім того, у жовтні подружжя мало відзначати другу річницю весілля, однак провели вони цей день не разом.

Нагадаємо, до шлюбу з Горняк Володимир Остапчук був одружений 12 років на Олені Войченко. В шлюбі в них народилось двоє дітей: дівчинка Емілія та хлопчик Еван. Розлучення супроводжувалось гучним скандалом. Екс-подружжя досі не може “поділити” дітей.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.