“Ще будемо щасливі”: вагітна Настя Каменських після від’їзду Потапа занепокоїла прихильників сумними новинами

Українська співачка Настя Каменських опублікувала нове відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм та занепокоїла прихильників сумним зовнішнім виглядом

Відома українська співачка Настя Каменських останнім часом доволі часто постає перед своїми прихильниками зі сумним зовнішнім виглядом. Вчора артистка опублікувала нові кадри, якими вкотре занепокоїла своїх підписників.

Настя Каменських позувала в мішкуватому светрі та з симпатичним макіяжем. На обличчі зірки не було усмішки, втім в очах можна було побачити маленький “вогник”. Артистка опублікувала кадри під звук із відомої соціальної мережі ТікТок. У відео звучали наступні слова: “Життя більше не буде, як раніше, але воно буде набагато кращим”.

Так, за зізнанням артистки, хоча зараз вона, як і всі інші українці, відчуває безповоротні зміни, вона впевнена, що далі життя буде набагато кращим. Залишається лише дочекатись.

Проте, яким би мотиваційним це відео не здавалось, неможливо не звернути увагу на засмучений вигляд Насті. Очевидний той факт, що співачка може знаходитись у смутку через повномасштабну війну в Україні. Втім, можливо зірці не вистачає уваги її чоловіка.

Хоча, за заявами подружжя, вони вдвох уже давно знаходяться на території України, разом їх побачити майже неможливо. Через постійні гастролі, благодійні акції та інші волонтерські заходи, закохані проводять мало часу разом. Саме тому можна припустити, що засмучена Настя Каменських саме через нестачу уваги від свого коханого.

Настя Каменських та Олексій Потапенко останні місяці проводять разом мало часу
Настя Каменських та Олексій Потапенко останні місяці проводять разом мало часу

Нагадаємо, що останнім часом шанувальники підозрюють артистку в ймовірній вагітності. Хоча сама Настя Каменських неодноразово заявляла про те, що дитина поки що не входить у їхні з Потапом плани, фанати сподіваються на зіркове поповнення. За останній місяць співачці вдалось “достукатись” до шанувальників – фани трішки заспокоїлись та вже не бачать абсолютно в усьому натяки на вагітність.

Втім, сама артистка ділилась думкою: за її відчуттям, шанувальники чекають на їхнього з Олексієм Потапенком первістка більше, ніж вони самі. Варто зазначити, що зірковий екстрасенс Максим Гордєєв також заявляв, що найближчим часом сподіватись на появу зіркової дитини не варто, адже Каменських зосередилась на своїй кар’єрі.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?