51-річна зірка “Інтернів” Світлана Пермякова у весільній сукні об’явила, що вийшла заміж: “Дуже довго чекала”

Російська актриса Світлана Пермякова показала прихильникам своє фото у весільній сукні і фаті та поділилася, що чекала цей момент все своє життя.

Несподіваний сюрприз своїм прихильникам Світлана Пермякова зробила, виклавши в Мережу відео у весільному платті з фатою і білій шубці:

Ну ось, ця подія нарешті настала. Я її дуже сильно довго чекала. Уявляєте? 51 рік. Мені не соромно свій вік, просто я дуже хотіла білу весільну сукню і ось нарешті у мене ця красива весільна сукня є. Я думаю ви за мене порадієте

, – поділилася актриса новиною під пісню Ірини Аллегрової “Свадебные цветы”.

Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об'явила, що вийшла заміж
Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об’явила, що вийшла заміж

Зірку “Інтернів” почали вітати з важливою подією прихильники в коментарях, які назвали Пермякову чарівною нареченою, але виявилося, що вона вийшла заміж тільки в кіно. Її нареченого зіграв актор з “Поліцейський з Рубльовки” Роман Попов. Правду актриса розкрила тільки через декілька годин після того, як пошуткувала над аудиторією.

Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об'явила, що вийшла заміж
Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об’явила, що вийшла заміж

Довгий час Світлані Пермяковій не щастило в особистому житті. Коли їй був 21 рік, вона зустрічалась з одруженим чоловіком, з яким познайомилася в театрі. Їх відносини з початку були приречені на провал, але ще швидшим їх розставання зробило засудження батьків актриси. В 2008 році зірка вийшла заміж за Євгена Бодрова, з яким познайомилася в Мережі, але через декілька місяців вона зрозуміла, як помилилася і подала на розлучення.

Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об'явила, що вийшла заміж
Зірка інтернів Світлана Пермякова у весільній сукні об’явила, що вийшла заміж

Потім Пермякова побудувала романтичні відносини з Максимом Скрябіним, який став її директором і батьком єдиною дочки Варвари, але характер їх стосунків став незрозумілим, коли вони стали сусідами після того, як декілька років жили в одному домі. Роман Пермякової і Скрябіна продовжувався три роки, зараз вони продовжують разом виховувати дочку і співпрацювати по роботі.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.