Ледве зводить кінці з кінцями: розкрилась правда про існування батька Христини Орбакайте на мізерну пенсію

Відома російська співачка та дочка Христини Орбакайте останнім часом рідко з'являється в інформаційному просторі, втім нещодавно стало відомо, як у Латвії живе її рідний батько

Співачка Христина Орбакайте останнім часом майже не ділиться зі своїми шанувальниками деталями особистого життя. Більш того, артистка майже ніколи не розповідала про свого батька та свою сім’ю. Проте, нещодавно в Мережі “спливла” інформація про те, як нині виживає на маленьку пенсію Миколас Орбакас – рідний батько Христина.

Миколас Орбакас працював цирковим артистом. Свою майбутню дружину Аллу Пугачову він зустрів 1969 року. Стосунки стрімко розвивались, пара гаряче покохала одне одного, а тому вже 1971 року в сім’ї з’явилась Христина Орбакайте. Примадонна будувала свою кар’єру, проте в шлюбі почали зароджуватись негаразди.

На сцені Алла Борисівна зривала овації та насолоджувалась увагою публіки, втім на сімейному “фронті” артистка зазнавала поразок. Колись міцний шлюб Примадонни почав буквально тріщати, тому згодом колишні закохані прийняли рішення розлучитись. 1973 року короткий шлюб припинив своє існування.

Алла Пугачова та Миколас Орбакас швидко закохались й так само швидко розійшлись
Алла Пугачова та Миколас Орбакас швидко закохались й так само швидко розійшлись

Сам Миколас Орбакас одного разу зізнався, що в розпаді сім’ї вбачає свою вину. За словами циркового артиста, на той момент він був занадто молодим і приділяв шлюбу занадто мало уваги. Миколас зізнався, що любив погуляти, а тому Алла Борисівна не витримала таких стосунків.

Після розлучення життєвий вир підхопив Примадонну – вона здобувала все більшу популярність, ростила доньку. Попереду Пугачову чекало ще чотири шлюби. Якість її життя підвищувалась, вона раділа та зустрічала чудових людей на своєму житті.

Втім, після розлучення на Миколаса Орбакаса теж чекало доволі щасливе життя. Через декілька років він познайомився з Мариною, яка працювала повітряною гімнасткою. 1985 року в Миколаса з’явилась ще одна дитина – він став батьком сина Фабіана.

Нині Миколас Орбакас живе доволі спокійно – разом зі своєю дружиною вони на пенсії, лише іноді вдається виступити на корпоративах. За його особистим зізнанням, пенсія складає 20 тисяч рублів, а домашній город рятує в найважчі часи. Хоча Орбакас не має багато грошей, він зізнається, що дуже щасливий у свої 77 років.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.