“Я буду тебе завжди кохати”: Слава Камінська зізналась в особливих почуттях до батька двох своїх дітей

Слава Камінська залишається в дуже хороших стосунках зі своїм колишнім чоловіком Едгаром. Це дає шанувальникам надію на їхнє ймовірне возз'єднання в майбутньому

Відома українська співачка Слава Камінська здобула свою популярність завдяки гурту “НеАнгели”. Артистка давно займається сольною кар’єрою, а сьогодні її творчістю захоплюються тисячі фанатів. Кожен з шанувальників уважно слідкує і за особистим життям співачки.

Історія кохання Слави та Едгара Камінських

До зустрічі зі своїм другим чоловіком Слава мала не дуже щасливі стосунки. Схоже, що за страждання, які довелось пережити співачці, Всесвіт нагородив її зустріччю з Едгаром. Вони швидко покохали одне одного, а весілля відбулось влітку 2014 року, всього через три місяці після знайомства.

Пізніше в пари народився первісток – син Леонард. Наступною народилась донька Лаура. Хоча на той момент Слава Камінська мала дуже навантажений гастрольний графік, вона ніколи не забувала про своїх дітей та сім’ю.

Слава та Едгар Камінські
Слава та Едгар Камінські

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка активно ділилась й продовжує ділитись з прихильниками кадрами та новинами з життя малечі.

Здавалось, що сім’я Слави та Едгара Камінських – ідеальна. Втім, 2019 року пара оголосила про своє розлучення. Колишні закохані не розповідали деталей та не давали коментарів, адже вирішили особисте залишити особистим. Проте, варто зазначити, що навіть після розставання вони залишились у дуже гарних стосунках.

Слава Камінська публічно зізналась в почуттях до колишнього чоловіка

На особистій сторінці в Інстаграмі Едагр Камінський показав кадри зі своїми дітьми. Чоловік приїхав до Нідерландів, де від початку повномасштабного вторгнення мешкає Слава. Так, чоловік нарешті зміг побачити своїх дітей та зазначив, що життя кожного з них змінило.

Крім того, колишній Слави Камінської зазначив, що в кожного українця змінились цінності та погляди на життя – це стосується і дітей. Едгар поділився спостереженнями, що його діти тепер вбачають чудові новини в абсолютних дрібницях. Так, наприклад, дітлахи зраділи, що тато нарешті відведе їх до школи.

Едгар Камінський показав фотографію зі своїми дітьми
Едгар Камінський показав фотографію зі своїми дітьми

У коментарях під опублікованим дописом Слава Камінська зазначила, що вона завжди цінуватиме та кохатиме свого колишнього чоловіка.

У нас найкращий тато! Його колись обрала мама, а він – колись маму. Нехай всі одне одного ср*ть після розлучення, а я завжди тебе буду кохати та буду вдячна за наших дітей

– зазначила Камінська

Слава Камінська залишила коментар під публікацією екс-чоловіка
Слава Камінська залишила коментар під публікацією екс-чоловіка

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.