Лідія Таран, Ксенія Мішина, Ольга Фреймут та інші зірки, які народили дітей поза шлюбом і не жалкують про це

Життя зірок не відрізняється від життя простих людей. Вони теж роблять помилки, а їхнє особисте життя часто неідеальне. Хто з українських зірок народив дитину поза шлюбом та навіть не живе з батьком дитини, читайте далі в матеріалі.

Інколи життя відомих людей здається публіці ідеальним, однак насправді їм знайомі всі проблеми та труднощі звичайних людей. Більше того, зірки часто припускаються помилок в особистому житті. Часто кохання закінчується, однак залишаються плоди цього кохання.

Ксенія Мішина

Ксения Мишина с сыном
Зірки, які народили дітей поза шлюбом: Ксенія Мішина

Відома українська акторка і “Холостячка” Ксенія Мішина має 10-річного сина Платона. Жінка не приховує, що народила сина від одруженого чоловіка. Тоді майбутня зірка була студенткою і по вуха закохалась у дорослого чоловіка, який був одружений. Однак після того, як Ксенія завагітніла, чоловік пішов із сім’ї і почав жити разом з Мішиною. Проте їхнє спільне життя було недовгим. Жінка зізнається, що втекла від батька своєї дитини, будучи на сьомому місяці вагітності, адже чоловік вів себе дуже агресивно.

Варто відзначити, що Мішина не приховує й того факту, що її сина Платона довгий час виховували її батьки, в той час, як акторка будувала свою кар’єру.

Лідія Таран

Дочь Лидии Таран выросла копией Андрея Доманского
Зірки, які народили дітей поза шлюбом: Лідія Таран

Відома українська телеведуча Лідія Таран має 14-річну доньку Василину. Ні для кого не секрет, що батьком дівчинки являється відомий український ведучий Андрій Доманський. Таран і Доманський прожили разом близько 5 років, однак чоловік так і не повів телеведучу під вінець. Відомо, що Доманський покинув Лідію з маленькою донечкою на руках заради іншої жінки.

Ольга Фреймут

Злата Митчелл живёт и учится в США и активно делится с фанатами деталями своей бурной подростковой жизни
Зірки, які народили дітей поза шлюбом: Ольга Фреймут

40-річна телеведуча Ольга Фреймут, яка зараз одружена та має двох маленьких дітей, ніколи не приховувала, що має ще й 16-річну доньку Злату, яку народила поза шлюбом. Фреймут відверто зізнається, що стосунки з батьком Злати – це її велика помилка. Батьком дівчини являється британець, який набагато доросліший за Фреймут. Ольга в прямому сенсі втекла від чоловіка з Британії до України, будучи вагітною, адже він вів себе агресивно.

Світлана Лобода

Світлана Лобода з донькою
Зірки, які народили дітей поза шлюбом: Світлана Лобода

Світлана Лобода – мама двох доньок і обидві родились поза шлюбом. Батьком старшої доньки Лободи Євангеліни являється хореограф Андрій Царь. Вони декілька років прожили разом, однак шлюб так і не зареєстрували. Вже через рік після народження донечки Лобода і Царь розійшлись.

У 2018 році Світлана Лобода стала мамою вдруге, у неї народилася донька Тільда. Співачка офіційно не одружена, а ім’я батька дитини вона досі приховує.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.