Українські зірки, які переїхали за кордон: Лідія Таран, Влад Яма, Лілія Подкопаєва, Ані Лорак та інші

Після початку повномасштабної війни в Україні багато зірок виїхали за кордон. Серед українських знаменитостей також є ті, хто давно проживає в інших країнах.

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну за різними даними від 7 до 9 мільйонів українців виїхали за кордон. Серед них також є знаменитості, але не всі вони тікали від війни, деякі давно емігрували. 1 хвилина зробила підбірку зірок, які стали біженцями, емігрантами чи перебіжчиками.

Лідія Таран

Журналістка 1+1 Лідія Таран до 24 лютого жила в Києві, але зараз вже декілька місяців обживається з дочкою Василиною у Франції. Ця країна стала тимчасовим домом для зірки телебачення.

Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново
Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново

Лілія Подкопаєва

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва у 2017 році переїхала в Атланту. Це місто у США. Її в аеропорту зустрічав бізнесмен Ігор, який за проханням друзів допоміг спортсменці з сумками, а в результаті у них зав’язалися відносини. В Америці Лілія втретє вийшла заміж і стала мамою.

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва живе у США

Влад Яма

Хореограф і шоумен Влад Яма в перший день повномасштабної війни з дружиною Ліліаною і сином Леоном виїхав з України і зараз будує життя в Сполучених Штатах Америки. Зірку за це часто критикують, але в інтерв’ю від відмічав, що кордон перетинав ще до введення обмежень для чоловіків.

Влад Яма з яскравим жіночим макіяжем став схожим на Джамалу
Влад Яма втік від війни в Америку

Міка Ньютон

Міка Ньютон після виступу на Євробаченні в 2011 році зацікавила західних продюсерів і вирішила переїхати в Каліфорнію. Там вона вийшла заміж за власника американського модельного агенства Кріса Сааведру і зараз виступає на благодійних концертах для України.

Міка Ньютон показала, як виглядає її неймовірно красивий чоловік-американець
Міка Ньютон емігрувала в США

Ані Лорак

В нашій підбірці Ані Лорак на відміну від інших зірок не просто емігрантка чи біженка, вона перебіжчиця. Після подій 2014 року співачка переїхала в москву, побудувала там будинок і виступала на російській сцені, але постійно публічно заявляла, що вона українка і цим пишається. З 24 лютого 2022 року Лорак ні разу не висловилася на підтримку України та попросту закрила очі на все, що окупанти роблять на її рідній землі з її співвітчизниками.

Зміни у зовнішності Ані Лорак прокоментували експерти
Ані Лорак зрадила Україну і переїхала в москву

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.